Temple Run 2 stanovil rekord pro nejrychleji se rozšiřující hru

Temple Run 2 se mezi uživateli chytrých zařízení rozšiřuje doopravdy ďábelskou rychlostí. Teprve nedávno vydaná hra totiž stanovila nový rekord pro nejrychleji se šířící herní titul pro chytrá zařízení.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


S informací o překonání rekordu, který až doposavad držel herní titul ze stáje Rovio Entertaiment, Angry Birds, přišlo samo studio Imangi, které má právě Temple Run 2 na svědomí. Rozhněvaným ptákům se povedlo během prvních 35 dní od vydání pro platformy iOS, Android, Mac a PC dosáhnout 50 miliónů stažení.

Hře Temple Run 2 se podařilo během prvních čtyř dnů od své premiéry, které se konala 17. ledna, na platformě iOS dosáhnout na neuvěřitelných 20 miliónů stažení. Vydání verze pro Android, které se uskutečnilo přesně o týden později, tedy 24. ledna, po pouhých 13 dnech od vydání verze pro iOS definitivně sesadilo Angry Birds z pomyslného trůnu nejoblíbenějšího herního titulu.

Po překonání rekordu nešetřili slovami chvály ani samotní majitelé Imagine Studios, kteří uvedli, že "Hra předčila i naše nejdivočejší očekávání,". Přesně to, jsou slova spoluzakladatele společnosti Keitha Shepherda.

Přiznejte se, kolik z vás nainstalovalo Temple Run 2 i na svůj tablet či telefon?

Zdroj: Polygon