Xiaomi Redmi 5 bude nabízeno ve třech barevných variantách

2× aktualizováno
11
Xiaomi Redmi 5 bude nabízeno ve třech barevných variantách
  • Malé rámečky se u Xiaomi dostanou i do nižší řady Redmi
  • Kromě 5,7palcového displeje bude nasazen Snapdragon 625 či 64GB interní paměť
  • K představení by mělo dojít 7. prosince

Aktualizováno 4. 12. 2017

Mluvčí společnosti Xiaomi na svém Twitteru odhalil barevné varianty, a to nejen modelu Redmi 5, ale také Redmi 5 Plus. Zatímco první jmenovaný bude k dispozici v černé, modré a růžové barevné variantě, model s přídomkem Plus bude nabízen v černé a zlaté variantě.

Aktualizováno 30. 11. 2017

Původní odhad představení nebyl daleko od pravdy. Na sociální síti Weibo se objevil oficiální plakát lákající nejen na Xiaomi Redmi 5, ale také na Redmi 5 Plus. Oba zástupce by Xiaomi mělo představit již 7. prosince, tedy v příštím týdnu.

Původní text z 29. 11. 2017

Módní trend roku 2017 je zcela jasný, displeje se protahují a rámečky kolem nich zmenšují. Xiaomi s největší pravděpodobností takové zobrazovače zavede také do své základní řady Redmi. Objevily se totiž informace o modelu Redmi 5, jehož displej má mít poměr stran 18:9. Úhlopříčka se zastaví na 5,7 palcích a první kompromis spatříme až u rozlišení. Nasazeno má být protažené HD, což může být například 1 400 × 720 pixelů. Pod kapotou bude nasazen Snapdragon 625 společně se 4GB operační pamětí. Velkorysý úložný prostor pojme až 64 GB vašich dat.

Xiaomi Redmi 5
Xiaomi Redmi 5

Hlavní fotoaparát bude nabízet 12megapixelové rozlišení a společnost mu bude dělat čtečka otisků prstů. Čelní kamerka pak pořídí 5megapixelové selfies. U levného modelu Xiaomi ještě bude držet starší microUSB konektor. Baterie naopak potěší slušnou kapacitou 3 300 mAh. K představení by mohlo dojít 10. prosince a cena ještě není stanovena.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroj: igadgetwoman.com, gsmarena.com, m.weibo.cn, twitter.com

Diskuze ke článku
Carda
Ty nudloidní displeje a čtečky na zádech se množí jako nějaký virus to už není možný.
Brm
Zase 2:1 nudle displej o šířce 5 palců běžného displeje 16:9.
M.
To uz je tak v hajzlu, výrobci se fakt zbláznili s displejem 18:9
Ať s tím jdou do prdele! Takže když si pustím video 16:9 budu mít černý pruhy po stranách a když to roztáhnu, bude ořezaný. To samy fotky aplikace atd. A pokud ten mobil bude fotit a natáčet ve formátu 18:9 tak zase pak videa a fotky na TV 16:9 budou s pruhama. No úžasný!
Kdyby míst natahování displejů a přesouváni čteček odstraňování jacků a dělání hybrid dualsim a dalších píčovin se zaměřili na baterie a výdrž!
M.
A nebo ať udělají mobil ve dvou variantách se skleněnými zády a čtečkou na zádech 18:9 displejem bez jacku pam karet a pak ať udělají ten samý normální mobil kovový s16:9 displejem cteckou v předu stereoreproduktory podsvicenymi tlacitky s Jackem a pam.kartou a uvidí který bude mit větší prodeje!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze