Tablet Lenovo ThinkPad 2 s klávesnicí a Windows 8 za 799 dolarů

Redaktoři webu WPCentral měli tu možnost zúčastnit se technického veletrhu PepCom, který se koná každých několik měsíců v New Yorku a podařilo se jim tam získat informace o ceně tabletu společnosti Lenovo s operačním systémem Windows 8.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Ano, bavíme se doopravdy o tabletu Lenovo ThinkPad 2 s Windows 8. V posledních pár dnech jsme, ať už díky oficiálním prohlášením společností či únikům informací, zjistili ceny dlouho očekávaných tabletů s Windows 8. Zatím poslední tablet, který odtajnil svou cenu, je do firemní sféry zaměřený Lenovo ThinkPad 2, který by měl i s přídavnou klávesnicí ve formě docku vyjít na 799 dolarů.

TIP: Acer oficiálně odhalil ceny svých tabletů s Windows 8

Lenovo ThinkPad Tablet 2 spoléhá na systém Windows 8 Pro a nabízí nám displej o velikosti 10,1 palců s rozlišením 1366 x 768 pixelů, dvoujádrový procesor Intel Clover Trail taktovaný na 1,8 GHz, 10 hodinovou životnost baterie, 8 MPx/2MPx zadní/přední fotoaparát, NFC, LTE, USB porty, čtečku karet Micro SD a microHDMI. V těle tabletu o tloušťce pouhých 9,8 mm se ukrývá také dotykový stylus, který byl u minulého modelu tabletu ThinkPad velmi oblíbený.

Krom tabletu, dotykového stylusu a klávesnice obsahuje balení v hodnotě 799 dolarů také kompletní sadu kancelářského baličku Office 2013. Je tak možné, že ThinkPad 2 bez klávesnice by mohl zůstat na ceně kolem 600 dolarů.

Zdroj: WPCentral