T-Mobile od 15. do 21.6.2012 nabídne internet za polovinu

4

T-Mobile po loňském úspěchu obdobné akce opět nabízí mobilní datové tarify a balíčky s 50% slevou. Zájemcům pro jejich využití stačí jen uzavřít smlouvu na dobu určitou na 12, 24 nebo 36 měsíců. Nabídka bude platit exkluzivně pouze v týdnu od 15. do 21. června.

T-Mobile logo

Tip: T-Mobile v červnu: Galaxy S III, Galaxy S Advance a další novinky

„Nabídka internetu za půl se v loňském roce setkala s velkým ohlasem u zákazníků. Rozhodli jsme se proto nabídkou zopakovat, aby si co nejvíce uživatelů mohlo vychutnat surfování na nejrychlejší síti,“ uvádí František Mala, marketingový ředitel společnosti T-Mobile.

Internet pro mobil nebo notebook, netbook či tablet je u T-Mobile opět za poloviční cenu. Stačí jen od 15. do 21. června uzavřít novou nebo prodloužit svou stávající smlouvu k jakémukoliv balíčku nebo tarifu pro mobilní internet. Internet v mobilu Standard tak lze pořídit již za 55 korun s DPH při objednání balíčku na dva roky. Navíc lze jakékoliv zvýhodnění Internet v mobilu kombinovat se slevou na chytré telefony. Zákazník tak ušetří dvakrát – jak na ceně dat, tak za samotný smartphone.

Kdo chce u T-Mobile surfovat za poloviční cenu, musí zbystřit v týdnu od od 15. do 21. června

Ušetří i zájemci o mobilní data pro notebook, netbook či tablet. Za polovic je k mání i Internet na cesty a Internet Komplet. Například Internet na cesty Premium, který nabízí nejvyšší FUP na trhu – 30 GB, lze na tři roky mít jen za 424,50 Kč s DPH. Internet Komplet, který zajistí přístup k webu jak z mobilu tak například z tabletu, přijde se smlouvou na dva roky na 249,50 Kč s DPH. Nabídku lze využít i při uzavření smlouvy na dobu určitou s nákupem datového zařízení za dotovanou cenu.

Výhodu mají stávající zákazníci T-Mobile s hlasovým tarifem. Pokud si k němu pořídí v rámci balíčku 2v1 Internet na cesty, na mobilních datech ušetří ještě výrazněji. Kdo zvolí Internet na cesty Standard, může si jej pořídit již od 124,50 Kč s DPH. Standardní cena v rámci 2v1 činí 249 Kč s DPH, samostatně pak 499 Kč s DPH.

Podrobný ceník

Internet za půl od T-Mobile v týdnu 15. - 21.6.2012

Zdroje: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
John
"Kdo chce u T-Mobile surfovat za poloviční cenu, musí zbystřit v týdnu od od 15. do 21. července"
Do 21.června ... pod obrázkem máte chybku ;)
Al
499,50,- za tarif s dotovanym zarizenim je opravdu vychytana cena. Vzhledem k tomu, ze pri mesicnim plneni od 500,- by byl ten 'nejrychjelsi' dotovany modem o 500 Kc levnejsi, tak bych jim kvuli tomu ten padesatnik mesicne klidne dal. Nevite, jestli to jde? Rict jim, ze to nechci za 499,50 ale za 500,- mesicne?
Al
Tak uz to mam :-) nejen, ze mi daly tu nizsi cenu na modem, ale jeste mi dali dalsich 500,- slevu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze