Sony Ericsson X1 možná jen za necelých 17 tisíc Kč? Už ne!

3

Na internetovém obchodě novymobil.cz se objevila informace, která hovoří o předběžné ceně komunikátoru Sony Ericsson Xperia X1. Ta by se mohla v druhé polovině roku, kdy se má tento model začít prodávat, dostat dokonce pod částku 17 tisíc Kč včetně DPH.

Na českém internetovém obchodě novymobil.cz se objevila informace, která hovoří o předběžné ceně špičkového komunikátoru Sony Ericsson Xperia X1. Ta by se mohla v druhé polovině roku, kdy se má tento model začít prodávat, dostat dokonce pod částku 17 tisíc Kč, a to včetně DPH. Zatím předběžná informace hovoří o 13 999,00 Kč bez DPH (16 658,80 Kč včetně DPH).

TIP: Přečtěte si také naše podrobné Sony Ericsson XPERIA X1: ďábelsky nadupaný krasavec.


Screenshot ze stránek novymobil.cz

Aktualizováno 26. února

Obchod navýšil zmíněnou cenu na 17 848,80 Kč, zřejmě tedy chtěl pouze nalákat zájemce na nízkou cenu?

zdroj: novymobil.cz

Diskuze ke článku
Diskutér
No, to je fakt bomba cena, to si raději koupím třeba HTC S710 Vox, který sice má jen 200 MHz procesor, ale za to stojí polovinu.
michal
no ona taky cena voxu odpovídá tomu, co umí a to samý platí u x1
Oliver
Myslím si, že nebudu daleko od pravdy, že se novýmobil někde možná na ruskejch apod. mobilních stránkách dočetl nějakou úvahu o event. ceně. Pokud čtu různé webové stránky ohledně uplynulé Barcelony, tak snad ještě nikde cena nebyla, ne ?
Ale jinak tento mobilní telefonní přístroj má hodně daleko do touch mobilů typu iPhone. Tím, že je to jakási novinka, tak se prostě cena natáhne......., aby za 2-3 měsíce šla rapidně dolů kvůli neprodejnosti...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze