Sony Ericsson PSP koncepty (Aktualizováno)

2

Fanoušci Sony Ericssonu jsou stále ve střehu, občas se tak povedou velmi vydařené koncepty. Tentokrát se podíváme na velmi povedené návrhy Sony Ericssonu PSP, který by mohl být představen již příští rok. Aktualizováno

První koncept, vychází už z dřívějšího nákresu. Konstrukce je přizpůsobena pro otáčení až o 180°. Jasně můžeme vidět ovládací prvky pro hraní her. Nadchne i velký displej, na kterém by bylo hraní her opravdu radost. Zároveň tento koncept vypadá, že posloužil i jako pracovní telefon. Mně osobně se opravdu velmi líbí a kdyby měl i alespoň trochu solidní fotoaparát a video, zřejmě bych s následnou koupí neváhal.


Konstrukce i design vypadají opravdu velmi zajímavě

I druhý koncept vypadá velmi slušně. Navíc bychom ho našli hned ve dvou barevných provedení. Černá mi přijde o něco elegantnější. Na první pohled vás opět zaujme naprosto neuvěřitelná konstrukce. Telefon je vysouvací jednak směrem dolů, kde najdeme klasickou alfanumerickou klávesnici, a také do strany, kde se naprosto parádně skrývají tlačítka pro hraní her. Neuvěřitelné, tato konstrukce by mě nenapadla ani ve snu. A aby toho nebylo málo, tak má tento koncept opravdu velký displej ( dalo by se hovořit i o VGA rozlišení ) a pod ním tři senzorové klávesy, jako to známe u Sony Ericssonu K850i.


Velký displej a odvážná konstrukce

Aktualizováno 16.prosince 2007

Nakonec se podíváme na nejnovější koncept. Ten je dle mého z těchto konceptů asi ten nejlepší. Na první pohled vypadá velmi jednoduše, při bližším setkání si ale můžeme všimnout vysouvací konstrukce na obě strany, čímž se z obyčejného telefonu stává herní konzole. Můžeme se dočkat kvalitního dotykového displeje, jistá inspirace může vycházet i z Apple iPhonu. Na zadní straně je pak elegantně skryt fotoaparát s 3 Mpx rozlišením. Také tam najdeme zdířku pro malé disky, které by mohly být stejné jako u normálního PSP. Pokud něco podobného Sony Ericsson představí, mohli bychom se těšit na velké prodejní úspěchy.

zdroj: justump.blogspot.com

Diskuze ke článku
Galovie
Je to fajn bomba vec a bude sa to určite dolaďovať,vylepšovať...je sa teda na čo tešiť...len dúfam,že SE bude taký láskavý a dá do toho stroja aj 16,7 mil. farieb...-mali to už dať dávno do svojich mobilných telefónov takýto displej,ten ma štve asi najviac...všetko je O.K.-ale málo farieb!!! Galovie.
Datel
Ahoj,chci se zeptat v prodeji budou všechny 3 verze?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze