Samsung Galaxy Tab Pro 8.4: další tablet od Samsungu dorazil na FCC

Další tablet od Samsungu právě prošel procesem schvalování na americkém telekomunikačním úřadě FCC. Jak se zdá, už začátkem roku se tak můžeme těšit na 8,4palcový tablet s logem jihokorejské společnosti.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Na úřadě FCC se tablet objevil prozatím pod kódovým označením „SM-T320“, ovšem podle dalších informací bude jeho pravý název znít Samsung Galaxy Tab Pro 8.4. Už dle názvu můžeme odtušit, že se bude jednat o 8,4palcový tablet, který nabídne špičkové specifikace, což zahraniční zdroje potvrzují – o konkrétní výbavě se však zatím nemluví.

8.4pro

TIP: Bude se 12,2“ tablet od Samsungu jmenovat Galaxy Note Pro?

Díky úřadu FCC však víme, že Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 bude podporovat Bluetooth LE a Wi-Fi a/b/g/n/ac. Z obrázku se dá také poznat, že na zadní straně bude fotoaparát pravděpodobně s přisvětlovací LED diodou.

S největší pravděpodobností dojde k představení tabletu „až“ na únorovém veletrhu MWC 2014, který se koná v Barceloně. Stát se však může i to, že Samsung celý proces odhalování urychlí a tablet představí již na lasvegaském CESu – to se však nyní zdá méně pravděpodobné.

Zdroj: PhoneArena