Samsung Galaxy Note 8.0 Wi-Fi aktualizován na Android 4.2.2

Přinášíme skvělou zprávu pro všechny majitele osmipalcového tabletu Samsung Galaxy Note 8.0 ve Wi-Fi verzi. Samsung pro něj totiž v současné době vydává aktualizaci na novější Android 4.2.2 Jelly Bean.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Jako první se z aktualizace radují majitelé tabletu Galaxy Note 8.0 v USA. Varianta se SIM kartou se na řadu dostala už minulý měsíc, přičemž by se mělo v obou případech jednat o stejná vylepšení. Kromě opravy malých chyb došlo i k menším vylepšením v uživatelském rozhrání TouchWiz. Úprav se konkrétně dočkaly aplikace: kontakty, email a S-plánovač.

K úniku souborů, které jsou nutné pro provedení aktualizace, došlo již před třemi měsíci, ovšem první uživatelé Notu 8.0 se dočkali až nyní. Aktualizace je šířena klasicky OTA (Over The Air) cestou či přes program Kies a upozorněni na ni budete automaticky. Po jejím stažení se můžete podívat do nastavení, kde zjistíte, že váš Galaxy Note 8.0 byl aktualizován na verzi 4.2.2 Jelly Bean.

V současné době nemáme bližší informace ohledně dostupnosti aktualizace v ČR. V případě změny vás budeme samozřejmě neprodleně informovat. A co váš Note 8.0, obdržel již aktualizaci? Nebojte se a podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroj: AndroidCentral