Samsung Galaxy Note 8.0 míří do předprodeje ve Francii

Samsung Galaxy Note 8.0 je nejnovějším počinem jihokorejské společnosti Samsung a jako takový nabízí 8palcový displej, prémiové specifikace i stylus S-Pen. Většina z nás se nemůže dočkat jeho debutu, což je důvod, proč vás informujeme o jeho předprodeji v Evropě.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský

 
Podle informací zveřejněných na stránce italského serveru notebookitalia, nabízí v současné době jeden z větších francouzských on-line obchodů v předprodeji Samsung Galaxy Note 8.0 ve Wi-Fi 16 GB verzi za 399 euro (10 300 Kč).

galaxy-note-8-0-71

TIP: Samsung uvádí seznam důvodů, proč je Galaxy Note 8.0 lepší než iPad Mini

Nový tablet od Samsungu funguje i díky operačnímu systému Google Android 4.1.2 Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz. Pro kvalitní zobrazování multimediálního obsahu poslouží 8-palcový TFT displej s rozlišením WXGA (1 280 x 800 pixelů) s aktivním digitizérem. Srdce zařízení tvoří čtyřjádrový procesor Exynos 4412 s taktovací frekvencí 1,5 GHz, který se těší z podpory 2 GB RAM, grafického čipu Mali-400 , 16 GB/32 GB vnitřní paměti, která může být dále rozšířena pomocí microSD karet a to až do velikosti 64 GB.

Snad už brzy se dozvíme, kdy a za kolik bude Note 8.0 dostupný i v České republice.

Zdroj: notebookitalia