Redmi 3 je nejprodávanějším modelem Xiaomi na českém trhu

5

Jedná se o jednoho z největších výrobců chytrých telefonů na světě, přesto oficiálně nepůsobí na žádném evropském trhu a dokonce ani v USA. I tak se značka Xiaomi těší v České republice poměrně slušné oblibě, kterou vylepšuje i postupné nasazování plné podpory LTE.

Na českém trhu se objevují poměrně běžně všechny modely čínského výrobce Xiaomi. Vždy jde o neoficiální dovoz, který zajišťuje například obchod xm.cz. Právě ten se dnes podělil o zajímavé statistiky týkající se právě telefonů Xiaomi. Za jejich několikaletým úspěchem na našem trhu stojí nejen slušná výbava v kombinaci s příznivou cenou, ale rovněž nástup modelů s úplnou podporou sítí LTE v loňském roce. Aktuálně můžete sáhnout po modelech Redmi 3s Global, Redmi Note 3 Global, Redmi 4A Global či po špičkovém Mi Note 2 Global. Tato čtveřice podporuje všechny frekvence sítí LTE, které jsou využívány na českém trhu.

TIP! Recenze Xiaomi Mi 5S Plus – Dokonalost opět kazí neúplné LTE

Xiaomi

Co se týče obliby a nejlépe se prodávajících zařízení Xiaomi, kraluje žebříčku řada Redmi. V podstatě dva shodné modely Redmi 3 a Redmi 3s opanovaly první dvě místa. Poslední medailovou příčku si pro sebe uzmul chytrý náramek Mi Band 2. Z dalších míst je patrné, že se daří také akčním kamerkám pod značkou Yi či powerbankám.

Xiaomi

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Pepik
Houby na českém trhu, ale u xiaomimobile.cz
Lukáš
Tomu věřím, sám jsem jich pár objednal, eSko v global verzi. Povedený model.
Dr,aspirin
Sám jsem 4 týden vlastníkem redmi note 3 a zatím velká spokojenost.Předtím acer E3 neskutečná srágora.
Jab
Nejsem si jist, ale nemusí být i tyhle "partnerské" články označeny za inzerci? Mně se to každopádně nelíbí a mobilenet imho hazarduje se svou pověstí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze