Nový Google Nexus 7 má po GPS problémy i s displejem

Internetem se začala šířit další nemilá zpráva pro současné, ale i potenciální majitele tabletu Nexus 7 (2013). Některé kusy totiž mají poměrně zásadní problém s dotykovým displejem. To je po problému s GPS, o kterém jsme vás informovali minulý týden, další výrazný háček, který mluví v neprospěch referenčního tabletu od Googlu.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Web Phone Arena před několika málo hodinami zveřejnil článek, který informuje o tom, že se poměrně velká část majitelů tabletu Google Nexus 7 (2013) střetává s problémem podivně se chovajícího displeje. Zpráva se opírá přímo o uživatelské recenze na oficiálním fóru produktů společnosti Google. Mnozí z recenzentů v nich hovoří o různých problém s obrazovkou a to od problémů s přibližováním a oddalováním textu až po nevyžádané rolování v aplikacích.

google-nexus7-2-nastpca2013

TIP: Uživatelé Nexusu 7 (2013) si stěžují na problémy s GPS

Jeden ze zákazníků dokonce svou 16 GB verzi vyměnil za 32 GB, ale setkal s identickými problémy. Google už se k problému vyjádřil, ovšem poměrně alibisticky. Podle něj stojí za problémy ne vadný displej nebo systém, ale některá z nainstalovaných aplikací. Je ale divné, že by tak velké procento uživatelů stáhlo stejnou aplikaci, která činí podobné problémy a to napříč celým systémem.

Podle většiny odborníků i jednotlivých uživatelů se spíše jedná o vadné obrazovky nebo o problém v samotném operačním systému. Odradí vás tyto problémy od zakoupení nového Nexusu 7 nebo stále věříte, že společnost dokáže vadné kusy stáhnout z prodeje?

Zdroj: PhoneArena, GoogleProductForums