Nakupte bleskurychle. Apple Watch teď koupíte za nejnižší cenu na trhu

Nakupte bleskurychle. Apple Watch teď koupíte za nejnižší cenu na trhu
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nakupujte bezpečně a ještě se slevou. Mobil Pohotovost zajišťuje na všech svých prodejnách bleskurychlý výdej objednávek. A aktuálně nabízí lákavé slevy na celou řadu produktů.

Přinášíme vám tip na slevy týdne. Za skutečně nejnižší cenu teď pořídíte Apple Watch Series3, které začínají už na 4 990 Kč. A novější Apple Watch Series 5 ve verzi Nike jsou teď k mání za 8 990 Kč, což je také aktuálně nejnižší cena na českém trhu. Ze smartphonů nižší třídy se pak vyplatí Huawei P30 Lite ještě s plnou podporou Google služeb, který je v akci za 4 490 Kč. Naopak z vlajkových modelů vychází teď výhodně Samsung Galaxy S10+ za 16 490 Kč. Další akční ceny najdete na mp.cz.

Bonus k výkupu a výhodné splátky

Slevou to ale nekončí. U Mobil Pohotovosti teď k výkupní ceně dostanete výkupní bonus až 20 %, takže svůj stávající telefon prodáte o poznání výhodněji a získáte za něj víc peněz. Při nákupu nového telefonu pak můžete využít splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu.

Bezpečné nakupování je prioritou

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Objednávky jsou připraveny do 30 minut, jejich výdej je extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si objednáte na e-shopu mp.cz z pohodlí domova, ale zaplatit za něj můžete až při převzetí na pobočce – hotově nebo kartou.

Pokud se vám nechce cestovat na prodejnu, můžete si nechat zboží zaslat k sobě domů. Mobil Pohotovost nabízí expresní doručení službou Liftago, kdy vám ve vybraných městech doveze objednávku do 1 hodiny. Samozřejmostí je také klasické doručení skrze PPL nebo Českou Poštu do druhého pracovního dne, které při objednávce nad 500 Kč získáváte automaticky zdarma. Více informací se dozvíte na mp.cz.

MP