Mivvy Dual Slider II: elegantní dualSIM

2

Byť je to smutné, je nutné konstatovat, že telefonů na dvě SIM karty je stále jak šafránu. A těch dobrých ještě méně. O zlepšení situace se pokusí dnes představené Mivvy. V prvé řadě láká na moderní vysouvací konstrukci, slušnou výbavu a velmi nízkou cenu, která vaši peněženku rozhodně nezatíží.

Mivvy Dual Slider II

Společnost Mivvy se vesměs specializuje na výrobu telefonů, které na trhu chybějí. Příkladem budiž zástup několika modelů schopných spravovat dvě SIM karty najednou. Nejnovějším přírůstkem je stylový vysouvák nesoucí označení Dual Slide II. Na první pohled vás telefon opravdu zaujme. Byla zvolena elegantní a nestárnoucí černá barva. Zajímavě působí i zadní strana, která je decentně vzorována a kromě čočky pouze VGA fotoaparátu poskytla prostor pro honosný název 3D Sound. Ten dává tušit, že po hudební stránce by nové Mivvy mělo vynikat.

Rozměry 93 x 45 x 15 milimetrů jsou běžné. Nezlobili bychom se snad jen za o něco menší tloušťku. Hmotnost se dostala pár gramů pod stovku, tudíž se mohou obavy o těžkém telefonu rozplynout. Uživatele potěší displej. Na ploše 2,2“ nabídne velmi jemné QVGA rozlišení. Z výbavy lze vyzdvihnout MP3 přehrávač s možností reprodukce na pozadí. Vhod by mohl přijít i vestavěný pohybový senzor. Samozřejmostí je i slot na paměťové karty microSD. Maximální kapacita je dle výrobce 2GB. Velké mínus však Mivvy dostává za vyloženě odfláknutou datovou výbavu. K dispozici je vám pouze zastaralé GPRS. Konektivitu s okolím zajišťuje USB kabel a Bluetooth.

Mivvy Dual Slide II se začne prodávat již v příštích dnech a cena byla výrobcem stanovena na 3499Kč. Rázem se z něj tak stává horký kandidát v případě, že sháníte telefon na dvě SIM karty.

Technické parametry

Rozměry93 x 45 x 15 mm
Hmotnost96 gramů
Konstrukce výsuvná
Sítě GSM 900 / 1800 Mhz
Displejaktivní TFT, rozlišení 240x320, úhlopříčka 2,2"
Paměť ? MB vnitřní + paměťové karty microSD (až 2GB)
Otevřený operační systém ne (vlastní UI)
Organizační funkce kalendář, úkolovník, poznámky, diktafon, kalkulačka, stopky, opakovaný budík, světový čas
Multimédiaaudio a video přehrávač, pohybový senzor
Fotoaparát VGA (640x480 px)
nahrávání videa
Datové funkceUSB 2.0, Bluetooth 2.0, GPRS (třída 10)
Baterie a výdrž Li-Ion 700 mAh
Doba hovoru: 240 minut
Pohotovostní doba: 150 hodin
Cena a dostupnost 3 499 Kč
1Q 2010
Diskuze ke článku
Milan
Zdá se to jen mě, nebo i někomu jinému, že se až moc podobá Nokii n85 zezadu šmrncnutá možná nějakým Samsungem? :-D ale jinak pěkný telefon, jen chybí originalita ;-)
ciao
Bodejt, zrovna sem to chtel napsat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze