LG představuje v Česku dva nové mobily

2

Společnost LG Electronics, která je známá především exkluzivními mobily jako LG Chocolate nebo LG Prada, nyní představuje v Česku dva nové přístroje, které si může dovolit téměř každý. Model KG275 se základními funkcemi a multimediální slider KG290.

Tisková zpráva 11. října 2007

Společnost LG Electronics, která je známá především exkluzivními mobily jako LG Chocolate nebo LG Prada, nyní představuje v Česku dva nové přístroje, které si může dovolit téměř každý. Model KG275 je štíhlý telefon se základními funkcemi, náročnější zákazníci pak dají spíše přednost multimediálnímu slideru KG290.

  • Model KG275 nezatíží žádnou kapsu
  • Model KG290 přináší zábavu s multimediálními funkcemi

Model LG KG275 je příkladem, jak se LG Electronics snaží zpřístupnit mobilní telefon nejširší skupině zákazníků. Tento přístroj s mimořádně úzkým tělem (pouze 12,9 mm) bude vyhovovat těm, kteří chtějí co nejlevnější telefon a vystačí se základními funkcemi. Za pouhých 1190 Kč včetně DPH nabízí LG KG275 volání a SMS, kalendář, budík, barevný displej se 65 tisíci barvami a 16hlasé vyzvánění doprovázené vibracemi. Adresář pojme až 300 záznamů. Silnou stránkou LG KG275 je kromě mimořádně nízké ceny dlouhá výdrž baterie a také kompaktní tvar, díky němuž se pohodlně a takřka neviditelně vejde třeba do kapsy u džín. Lidé se slabším zrakem ocení přehledně uspořádaná tlačítka s velkými číslicemi. Mezi jeho uživatele budou jistě patřit i ti, kteří si ho pořídí jako telefon na chatu nebo pro děti.

„Modelem LG KG275 se snažíme nabídnout spolehlivý a kvalitní telefon všem, kteří potřebují být v kontaktu se svým okolím, ale zároveň nechtějí příliš utrácet,“ uvedl Michal Stauch, Sales Manager divize GSM společnosti LG Electronics CZ. Nový mobilní telefon LG KG275 si mohou zákazníci v České republice pořídit u operátora T-Mobile a v dalších prodejních místech.

Do nižší střední kategorie patří i druhý nový model, s označením LG KG290. Tento elegantní telefon s vysouvací konstrukcí (tzv. slider) ve stylové stříbrné nebo černé barvě potěší své uživatele MP3 přehrávačem, FM rádiem i podporou Micro SD karet. Multimedialitu přístroje dále zvyšuje funkce mass storage. Výjimečné i běžné okamžiky života zachytí zabudovaný digitální fotoaparát s rozlišením 1,3 Mpx, s nímž lze rovněž nahrávat videa. Připojit LG KG290 s dalšími zařízeními umožňují rozhraní bluetooth verze 2.0 nebo USB verze 2.0. Na telefonu je možné hrát i nejnovnější Java hry, podporuje totiž vyspělý formát Java MIDP 2.0. Displej o rozměrech 128x160 pixelů zobrazuje 262 tisíc barev.

„Z našich zjištění vyplývá, že zákazníci chtějí od svého telefonu nejen možnost komunikovat s ostatními, ale také se bavit hraním her nebo posloucháním oblíbené hudby. Rovněž je pro ně důležitý zabudovaný digitální fotoaparát. To všem jim LG KG290 nabízí,“ vysvětlil Michal Stauch, Sales Manager divize GSM společnosti LG Electronics CZ. Nový mobilní telefon LG KG290 se v České republice začne prodávat v nejbližších dnech, a to u operátora O2 a v běžných obchodech. Doporučená cena byla stanovena na 3490 Kč včetně DPH.

Diskuze ke článku
kája
koupila jsem synovi LG KG290,prosím ovšem o radu nevím jak mu mám stáhnout hry nejdou mi otevřít ani přes bluetooth nevím jestli se dá koupit dat.kabel přes co bych to stáhla? děkuji za odpověď
Milena
prosim o radu na prenos z pc do telefonu LG KG 290 pisnicek a pod.,nevim jak na to.Dekuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze