iLoveServis převezme záruku na Váš iPhone a zkrátí dobu opravy na minimum

iLoveServis převezme záruku na Váš iPhone a zkrátí dobu opravy na minimum
  • Servisní středisko iLoveServis nabízí novou službu převzetí záruky
  • Za malý poplatek převede zodpovědnost na sebe a urychlí tak záruční opravy
  • Poplatek startuje již na 290 Kč za iPhone SE, za iPhone 7 Plus zaplatíte 490 Kč

Servisní středisko iLoveServis s 10 pobočkami (a 58 sběrnými místy) po celé České republice přichází s novou službou s označením „převzetí záruky“. Oč se jedná? Vámi zakoupený iPhone, pořízený u jakéhokoliv prodejce v ČR, můžete snadno reklamovat i v rámci servisních středisek společnosti iLoveServis, a to za jednorázový poplatek, který se odvíjí od modelu, respektive jeho stáří. Společnosti stačí doručit fakturu od prodejce, podle které je jednoznačně zřejmé, zda je telefon zakoupen na osobu (záruka 24 měsíců) či osobu právnickou (IČO, 12 měsíců) a kde lze nalézt také unikátní identifikátor v podobě čísla IMEI. Následně Vám iLoveServis vystaví certifikát, ve kterém přebírá zodpovědnost za záruční opravy po dobu trvání Vaší standardní záruky. Za tento krok si iLoveServis účtuje malý poplatek, konkrétně:

Poplatek je jednorázového charakteru, zaplatíte jej tedy pouze jednou a od té doby je za jakékoliv opravy zodpovědný právě iLoveServis. Pokud se tedy s telefonem cokoli stane, můžete se obrátit přímo na něj. Výhoda spočívá v tom, že původního prodejce nemusíte o této skutečnosti nijak informovat, podmínkou je pouze prvotní doložení faktury za nákup Vašeho iPhonu. iLoveServis nepožaduje, aby byla zařízení určená primárně pro tuzemský trh, nemusíte se obávat ani zařízení z EU distribuce, která jsou běžně o pár set korun levnější. iLoveServis je jediná společnost svého druhu, která převzetí záruky svým klientům nabízí, při tvorbě vycházela ze sledování potřeb zákazníků.

Hlavní výhody iLoveServisu

  • 10 expresních poboček, 58 sběrných míst po celé ČR
  • záruka 24 měsíců na všechny použité díly
  • zapůjčení náhradního zařízení na všech pobočkách
  • většina náhradních dílů skladem
  • garance spokojenosti: nižší cena bude dorovnána

Ptáte se, proč byste měli záruku převádět právě pod iLoveServis? Tento servis je dlouhodobě nejlépe hodnoceným servisem v ČR, například takovou výměnu prasklého skla zvládnou zkušení technici ve většině případů „na počkání“, maximálně do pár hodin. V případě náročnějších oprav není ani problém zapůjčit telefon náhradní, a to dle aktuálního stavu volných zařízení na dané pobočce. Opravu si zkrátíte také tím, že využijete registrační formulář, kde se objednáte na konkrétní čas a datum ve vybrané pobočce. Výhoda tohoto řešení spočívá v tom, že nemusíte čekat, až se na Vás dostane řada a Vás požadavek je řešen přednostně.

iPhone

Do budoucna iLoveServis plánuje také zavedení služby rozšířené záruky na displej, takže se již prasklého displeje nebudete muset obávat. iLoveServis navíc spolupracuje i s pojišťovnami (servisování produktů s dokoupenou službou pojištění), které si servis vybraly především z důvodu rychlosti a kvality oprav. Mezi významné partnery společnosti iLoveServis patří například společnosti O2, Datart, PPF, Qstore a další...

Pro více informací o nové službě navštivte jakoukoli pobočku iLoveServis, případně navštivte webové stránky. Všechny důležité informace zjistíte také v obchodních podmínkách společnosti iLoveServis .