Google Nexus 7 II dostal již dvě aktualizace operačního systému

Poslední týden se nese ve znamení tabletu Nexus 7 II a není se čemu divit. Tento tablet opět nastavil určité možnosti výbavy za velmi přijatelnou cenu a tak není pochyb, že přidělal starosti nejednomu výrobci tabletů. Dalším aspektem je samotná podstata značky Nexus. Google se o svůj nový tablet stará a vydal už dvě aktualizace.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka


Výhody Nexusu se nesou hlavně v záruce čistého systému Android a vždy okamžité aktualizaci tohoto systému. Zákazník tak má opravdu záruku, že bude mít vždy tu poslední verzi tohoto oblíbeného operačního systému. Necelý týden po představení tabletu Nexus 7 II nás o tom opět Google utvrzuje a již uvolnil dvě takovéto aktualizace.

google-nexus-7-II-600x320
hřiště je opět otevřené a na zařízení, o které se opravdu Google stará

První aktualizace se objeví v zařízení ihned po prvním spuštění a jedná se o verzi JWR66N. Po instalaci je zařízení restartováno a je připraveno k použití. Druhá aktualizace již příjde klasickým způsobem OTA aktualizace, kdy na ní systém upozorní v notifikačním centru. Jedná se o verzi JSS15J. Obě aktualizace přináší drobné opravy chyb a vylepšení stability systému.

nová generace Nexus 7 má i několik inovací - například Surround Sound