Co se starým telefonem? Poradíme, kde mají nejlepší výkupní ceny

Co se starým telefonem? Poradíme, kde mají nejlepší výkupní ceny
Fotografie: Mobil Pohotovost

Dostali jste od Ježíška nový telefon, tablet nebo třeba nadupanou herní konzoli a nevíte, co udělat se svým starým zařízením? Nenechávejte ho ležet doma v šuplíku a prodejte jej u Mobil Pohotovosti. Právě tady totiž dostanete vůbec nejlepší výkupní cenu na trhu a parádní výkupní bonus. Navíc můžete vše vyřídit online z pohodlí domova.

Výkup? Jedině na mp.cz

Speciálně u Mobil Pohotovosti vykupují smartphony, tablety, MacBooky, herní konzole i chytré hodinky většiny značek. Na stránce mp.cz/vykup si na jednoduché kalkulačce spočítáte, kolik za své zařízení dostanete. Pak už se stačí jen rozhodnout, zda navštívíte jednu z 13 prodejen, nebo si zavoláte kurýra, který zařízení vyzvedne na vámi zadané adrese – třeba u vás doma.

Apple Pay

Povánoční výprodej s dopravou zdarma

Jedině u Mobil Pohotovosti získáte ty nejlepší výkupní ceny, peníze ihned na ruku a až 25% bonus k protiúčtu. Navíc zde odstartoval velký povánoční výprodej, takže máte ideální příležitost ušetřit pořádný balík a prodloužit si Vánoce s nějakým novým chytrým zařízením. Slevy padly na Apple, Samsung, Xiaomi, Motorolu, Honor a další renomované značky napříč cenovými kategoriemi. Počítat můžete také s dopravou zdarma a k těm nejlepším telefonům získáte i 3letou záruku v hodnotě několika tisíc jako dárek.

iPhone