Chytré hodinky Samsung Gear S2 získávají další aktualizaci

1

Chytré hodinky Samsung Gear S2 nabízející operační Tizen se těší náležité podpoře ze strany výrobce. Aktuálně byla vypuštěna již třetí poměrně velká aktualizace, která uživatelům přináší nové funkce.

Samsung Gear S2

Aktualizace byla do světa vypuštěna 15. července a přináší novinky, které mají uživatelům především usnadnit a zatraktivnit používání chytrých hodinek Gear S2. První novinka se týká stahování obsahu pro hodinky. Ať už jde o nové watchfaces (vzhled ciferníků) nebo aplikace pro Gear S2, vždy to budete moci provést skrze samotného hodinky, což vše jednoznačně usnadní a zrychlí. Také další novinka se týká watchfaces. Nově si budete moci na pozadí umístit také jakoukoliv vlastní fotografie a tím vlastně vytvořit zcela unikátní displej hodinek.

TIP! Recenze Samsung Gear S2 – Středobod dění

Samsung Gear S2 Samsung Gear S2
Nově je možné aplikace instalovat přímo z hodinek a na ciferník nastavit i vlastní fotografii

V rámci aktualizaci dojde také ke zlepšení aplikace S Health. Hodinky vás nyní budou monitorovat také během spánku, pokud si je necháte na zápěstí. Své výkony v různých aktivitách budete moci rychle sdílet s vašimi přáteli na Facebook, a to opět jen za pomocí hodinek. Přístupnější je také aplikace Kontakty, které budou nově k dispozici nejen formou aplikace, ale i widgetu na Gear S2. Pomocí funkce S Voice budete moci hlasově ovládat časovač a rovněž hodinky pouhým hlasovým povelem požádat o kontrolu zpráv.

Samsung Gear S2 Samsung Gear S2 Samsung Gear S2
Aktualizace vylepšila také aplikace S Health, Kontakty či Kalendář

Dílčích vylepšení se dočkaly i další aplikace. V kalendáři například uvidíte u dnes se schůzkami zelenou tečku, abyste získali rychleji lepší přehled. V aplikaci počasí nově přibudou informace o UV indexu na každý den. Poslední vylepšení se týká komunikace v případě jakýchkoliv problémů. Přímo v aplikace Gear Manager, která se nachází ve vašem telefonu, se nachází nová položka „Napište nám“, která váš dotaz nasměruje přímo do zákaznického centra.

Samsung Gear S2

Technické parametry Samsung Gear S2 Standard

Kompletní specifikace
Konstrukce42,3 × 49,8 × 11,4 mm, 47 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ne, zapínání: přezka
DisplejSuper AMOLED, 1,2" (360 × 360 px), tvar: kruhový
SystémTizen, kompatibilní s: Android
Datové funkceBluetooth: 4.1, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetCPU: 2×1 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnostlistopad 2015, 8 999 Kč

Zdroje: news.samsung.com