Cena LG G Padu 8.3 s FullHD a kovovými zády odhalena

Veletrh IFA 2013 nám přinesl velké množství novinek, jednou z těch nejzásadnějších byl však 8,3palcový tablet LG G Pad 8.3. Ten nabízí velmi povedený design a kvalitní specifikace. Jediné, kde jsme až doposavad tápali, byla cena. Tu jsme se dnes ale dozvěděli.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Podle zdrojů německého serveru SmartDdroid vyjde G Pad 8.3 na solidních 399 euro (cca 10 000 Kč). Ano, není to málo, ovšem vzhledem k tomu, že se jedná o skutečně špičkové zařízení a to jak po stránce designu, tak i hardwaru, je tato cena vcelku pochopitelná.

lg-gpad-8.3

Tablet totiž přichází s Full HD rozlišením displeje a čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 600. Oba atributy z něj činí obrovského soupeře pro Galaxy Note 8.0, ale i Nexus 7 (2013)- LG G Pad 8.3 navíc ale přidává hliníková záda. V Německu je již za cenu 399 euro k předobjednání.

Z mnoha stran se šíří dokonce i názory, že designově je tento tablet od LG hezčí než Apple iPad mini. To ale necháme raději na vás. Co myslíte vy? Je jeho cena 399 euro oprávněná nebo je podle vás přehnaná?

Zdroj: smartdroid