Black Friday startuje. Tady je výběr těch nejzajímavějších kousků ve slevě

Black Friday startuje. Tady je výběr těch nejzajímavějších kousků ve slevě
Fotografie: Mobil Pohotovost

Black Friday je tady. Mobil Pohotovost spustila největší slevy v roce a pokud budete nejrychlejší, můžete v prvních dnech ulovit ty nejzajímavější kousky za skutečně nejlepší ceny. A aby pro vás byl výběr jednodušší, přinášíme vám tipy na ty nejlepší slevy, které v rámci Black Friday na mp.cz najdete.

Hit Black Friday

Za výrazně nižší ceny jsou stovky smartphonů, chytrých hodinek i nejrůznějšího příslušenství, pár kousků mezi nimi ale výrazně vyčnívá. Dokonalým příkladem je Xiaomi Redmi Note 12, který je jen do konce týdne za pouhých 3 499 Kč (běžně 3 999 Kč), což je u smartphonu se 120Hz AMOLED displejem, 50Mpx foťákem či velkou 5000mAh baterkou pořádně zajímavá cenovka. Navíc jde o vyšší 128GB variantu.

Mobil Pohotovost

Dalším kouskem, co jednoznačně stojí za zmínku, je Samsung Galaxy A33 za 6 290 Kč (běžně 6 666 Kč), tedy jeden z nejoblíbenějších smartphonů střední nižší třídy za nejlepší cenu mezi autorizovanými prodejci. Pořádně výhodný je taky Infinix Note 30 Pro nyní jen za 5 199 Kč, ke kterému navíc dostanete jako dárek bezdrátovou nabíječku. A ti nejrychlejší si mohou na mp.cz jeho cenu snížit ještě o dalších 500 Kč díky bonusu k výkupu.

Nejnižší cena na trhu

Hitem Black Friday je ale rozhodně taky Motorola Edge 30 Neo ve vyšší 256GB variantě, kterou má Mobil Pohotovost za absolutně nejlepší cenu na trhu – 6 590 Kč (běžně 9 490 Kč). Vzhledem ke svojí cenovce má přímo královskou výbavu, v čele se 120Hz OLED displejem s integrovanou čtečkou otisků prstů, 64Mpx foťákem s optickou stabilizací nebo 68W TurboPower nabíjením.

Mobil Pohotovost

V zajímavých slevách je ale i spousta dalších telefonů, výčet těch nejlákavějších nabídek najdete přehledně vypsaný níže. Ti nejrychlejší pak u Mobil Pohotovosti k vybraným telefonům získají zdarma 3letou záruku, mohou využít splátky bez jakéhokoli navýšení nebo ušetří až 10 000 Kč díky bonusu k výkupu. Kompletní nabídku Black Friday najdete na mp.cz/limitovane-nabidky.

Další zajímavé telefony v Black Friday:

Mobil Pohotovost