6 Galaxy AI funkcí, které najdete exkluzivně na novém Galaxy Z Fold6 a Flip6

6 Galaxy AI funkcí, které najdete exkluzivně na novém Galaxy Z Fold6 a Flip6
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nový Samsung Galaxy Z Fold6 a Z Flip6 přináší celou řadu hardwarových novinek, jejich hlavní výsadou je nicméně Galaxy AI 2. generace. Tu najdete na nových skládačkách exkluzivně a přináší funkce, které žádný jiný telefon neumí. A drtivou většinu z nich využije i český uživatel.

Galaxy AI je nově v každé aplikaci 

Galaxy AI 2 pochopitelně nabízí všechny funkce první generace, včetně velmi užitečné Circle to Search (vyhledávání prakticky jakéhokoli zakroužkovaného objektu na obrazovce). Samsung nicméně u Galaxy Z Fold6 a Z Flip6 integroval funkce umělé inteligence hlouběji do systému a u nových skládaček je díky novince Smart Select můžete využívat kdekoli v telefonu, což značně rozšiřuje možnosti jejich využití.

Nejschopnější novou funkcí je pak jednoznačně Sketch to Image – stačí nakreslit pouhé obrysy objektu a Galaxy AI je za vás promění v obrázek. Funkci ale můžete využívat i u reálných fotografií a dokreslovat tak do nich nejrůznější objekty nebo třeba i zvířata. Výsledek přitom vypadá velmi realisticky a na první pohled byste nepoznali, že ho má na svědomí umělá inteligence.

Samsung

Nové funkce, které přináší Galaxy AI 2. generace:

  • Smart Select – Galaxy AI funkce kdekoli v telefonu
  • Sketch to Image – Galaxy AI přemění skicu na plnohodnotný obrázek, do fotografií dokresluje objekty
  • Tlumočník – nový režim poslechu, který v reálném čase přepisuje mluvené slovo z cizího jazyka, například na konferencích
  • Simultánní překlad – překládá hovory v reálném čase, nově funguje v aplikacích 3. stran
  • Portrétní studio – portréty a selfie přemění do nejrůznějších stylů
  • Spisovatel – plně generuje text na základě příkazů (v češtině), využívá Google Gemini

Při předobjednávce o tisíce levnější

Jak nový Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6 koupit co nejvýhodněji? Rozhodně v rámci předobjednávek do 23. 7. Speciálně u Mobil Pohotovosti ušetříte až 10 000 Kč + dalších až 2 500 Kč za recenzi. Nákupem Samsungu na mp.cz se navíc zařadíte do soutěže o 33 produktů Samsung. A pokud vyměníte svůj starý telefon za nový, vyjde vás nový Galaxy Z Flip6 už na pouhých 622 Kč x 26 měsíců.

Samsung