Microsoft sleví 650 dolarů ze Surface Pro 3 výměnou za Macbook Air

Microsoft si je tak jistý, že Surface Pro 3 může nahradit plnohodnotný notebook, že s touto myšlenkou opět útočí na zákazníky a uživatele ultrabooku Macbook Air. Ve svých obchodech je totiž jeho majitelům ochoten nabídnout slevu až 650 dolarů.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Udělat proto musíte jediné. Přinést svůj Macbook Air, který není výrazně poškozen, nemá zničené součásti vniknutím vody nebo prasklý displej. Tyto podmínky vyhlásil Microsoft a za těchto okolností je vám ochoten nabídnout slevu až 650 dolarů (cca 13 000 Kč) na koupi nového Surface Pro 3.

Nabídka je samozřejmě limitovaná jen výměnou jednoho kusu notebooku za jeden kus "tabletu" pro jednoho zákazníka. Další omezení je v dostupnosti, kde je nabídka cílena jen pro zákazníky z USA.

Akce je platná do konce června a bude zajímavé sledovat, kolik uživatelů tuto nabídku využije. Surface Pro 3 je skvělé zařízení a hlavně podle Microsoftu je mířen právě proti Macbooku Air. Přesvědčí Microsoft uživatele Apple světa přejít k němu? Co si o této nabídce myslíte vy?

Zdroj: ZDNET