Vyzkoušeli jsme Swing Copters: protože Flappy Bird je moc jednoduchý

14

Pokud patříte do té skupiny lidí, která je schopná strávit několik hodin hraním stejné sekce v jedné hře, pak jsme pro vás našli svatý grál. Swing Copters přichází od tvůrce Flappy Bird, Dong Nguyena a tentokrát nebudete hopsat s ptáčkem horizontálně, nýbrž budete vertikálně stoupat a budete se u toho vrtět.

Ano, Flappy Bird byl opravdu otravný a celkem těžký. Dong Nguyen se však překonal a přišel s něčím, co je ještě horší. Swing Copters totiž posouvá obtížnost Flappy Birdu na novou úroveň a pokud po prvních patnácti minutách neztratíte ze hry zdravý rozum jako já, tak máte o zábavu vystaráno.

Swing Copters – rychlý pohled

Princip hry je jednoduchý, klepnutím na displej začnete létat s panáčkem, který se po každém dalším klepnutí otočí na opačnou stranu. To samo o sobě nezní špatně, ale pohupující se kladiva a ovládání, které je asi tak jednoduché jako smykování s Boeingem, ze hry dělají noční můru. Naštěstí je hra zdarma a nemusíte tak litovat jejího zaplacení a rozbitého telefonu zároveň. Hra je dostupná pro Android a iOS.

Stáhnout Swing Copters

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: play.google.com

Diskuze ke článku
swing
A tady když tak přidávám asi jednu z nejpovedenějších WP verzí.
http://www.windowsphone.com/s?appid=4f7222f3-7a46-4730-b762-b73512a076b0
Michal
Nic jiného, než je je to opravdová 3,14čovina, se říct nedá.
doro
zase orangutan :D
bbb32
Chci zpátky Vojtěcha!!! Tohle je nechutný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze