GTA San Andreas vyšlo pro iOS. Verze pro Android a WP příští týden

12

Vánoční dárek v podobě nové série oblíbené desktopové hry - GTA San Andreas pro mobilní telefony je tu. Tedy prozatím alespoň pro operační systém iOS, uživatelé s operačním systémem Android a Windows Phone se dočkají během příštího týdne.

Nepřehlédněte:

Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: San Andreas pro iOS dostupné již dnes

Právě dnešním dnem si mohou oddychnout ti z vás, kteří netrpělivě vyhlíželi dostupnost Grand Theft Auto: San Andreas pro operační systém iOS. To je totiž dnešním dnem počínaje dostupné na iTunes a cenovka této předělávky se zastavila na poměrně příznivých 7 dolarech (5,99 euro). Velikost celé hry je 1,63 GB, což se dalo očekávat. Vývojáři totiž s předstihem přislíbili maximum detailů a precizní zpracování, což samozřejmě nějaké místo zabere, opět se tedy má jednat o nejlepší předělávku svého času.

Už nyní ke stažení pro iPhone, iPad, iPad mini a iPod Touch

Kompatibilní jsou všechna zařízení s operačním systémem iOS 4.3 nebo vyšší. Hru si zahrajete nejenom na iPhonu (od 4S a novější), ale samozřejmě také na iPadu (od 2. generace), iPadu mini a iPodu Touch. Podle momentálního pohledu na hodnocení jsou fanoušci příjemně překvapeni a hodnotí téměř vždy maximálním počtem hvězdiček. Jak už jsme zmínili, uživatelé mobilních telefonů s operačním systémem Android a Windows Phone se dočkají během příštího týdne, o tom vás samozřejmě budeme informovat.

Co říkáte na GTA: San Andreas pro iOS vy? Už jste začali testovat? A jaké jsou vaše první dojmy? Podělte se s námi o vaše postřehy v diskuzi pod článkem.

Stáhnout Grand Theft Auto: San Andreas

Google Play App Store

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
michal
Ked som uvidel titulok hned som isiel na google play, az potom som si uvedomil ze tam je napisane pre android az o tyzden :( . Nemam to rad. Snad to nebudu posuvat ako je zvykom pre android.
Pepa
Zatím jsem testoval na iPhone 4s no už dostává zabrat ale pokut se předtím zavřou všechny app a restartne mobil tak to jede obstojně, jdu to nahodit na ipad (4 generace) ale tam se nebojím že by měl problém s výkonem
René
Nevite,jak to bude s optimalizaci na 512mb u systemu windows phone 8?
Zirk0n
Dost pochybuji, že to rozjedete, jak už psal pepa, pud nerestartuje iPhone 4S tak se hra seká. Nemyslím si, že to na levnějším telefonu půjde zvlášť, když vezmu v potaz, že optimalizace na iPhone bude určitě lepší, než na zařízení které es prodává mnohem méně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze