Gameloft nabízí své hry pro Windows Phone se slevou 50 %

1

Blíží se Vánoce, a jako každý rok přichází slevy. Některé platformy se sice ještě nedočkaly, přesto budou obdarováni všichni, nehledě na operační systém. Nyní se dočkáváme slev na nemalé množství her od Gameloftu, zatím je nabídka omezena na telefony s Windows Phone.

Každoroční slevová mánie aplikací a her se pomalu začíná rozjíždět, radost si můžete udělat už teď. Pokud vlastníte telefon s operačním systémem Windows Phone a dělali jste si zálusk na nějakou hru od francouzského vývojáře Gameloft, je teď velká pravděpodobnost, že bude v slevě, a to dokonce 50%. Pokud ne, určitě některou zkuste, z nabídky by si měl vybrat každý. Snad jen upozorním, že Asphalt 8 chybí, z důvodu minimální ceny, tedy 21 korun, respektive 0,99 dolaru.

Nabídka zlevněných her Gameloftu

Od graficky náročných her, jako Modern Combat 4, N.O.V.A. 3 nebo Batmana (The Dark Knight Rises), po oddechovky v čele s Lets Golf, nově zlevněných her není málo. Za některé si sice stále zaplatíte víc jak 60 Kč, oproti původní ceně se ale jedná o dobrou nabídku. Neváhejte proto a prohlédněte si nabídku, zda se v ní pro vás něco nenajde. Určitě se nejedná o poslední zlevňování, o dalších akcích vás budeme informovat.

Zdroje: wmpoweruser.com, windowsphone.com

Diskuze ke článku
René
Jo to sice jo,ale vetšina z toho nejde kvůli RAM ,přitom N.O.V.A.3 rozjedu na xperii mini,která má jedno jádro a 512 mb RAM.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze