Windows Phone Store se daří: 50% nárůst uživatelů, 400 000 aplikací

50

Microsoft se po delší době opět podělil o některá zajímavá čísla týkající se jeho obchodu s aplikacemi Windows Phone Store. Narůstá nejen počet aktivních uživatelů, ale také stažitelných aplikací.

Dle slov Microsoft došlo k 50% nárůstu počtu aktivních uživatelů ve Windows Phone Store. Důvodem může být neustále se zvyšující počet aplikací. V obchodě bych jich aktuálně mělo být více než 400 tisíc. Mimochodem se jedná o 63% nárůst za posledních 12 měsíců.

TIP! Windows 10 pro telefony bude podporovat USB OTG

Windows Phone Store

Americký softwarový obr tentokrát prozradil i další čísla. Dozvěděli jsme se například, že každý uživatel si stáhne v průměru jednu aplikaci každé tři dny. Dohromady má každý uživatel Windows Phone v průměru nainstalováno 105 her či aplikací. Microsoft si rovněž pochvaluje nárůst příjmů i IAP (nákupy skrze aplikace). Meziročně se tyto příjmy zvýšily o 80 %.

Zdroje: wmpoweruser.com, channel9.msdn.com

Diskuze ke článku
Rob
A ted kazdej bolbec s androidem bude psat ze jich je malo. Asi maj v moibilu 800 000 aplikaci.
KoPoo
Dříve jsem používal Windows konkrétně 630. Ale měl jsem velké výhrady na baterii a na OS jako takový. Pořídil jsem si 630 v domeni ze OS 8.1 není náročný na spotřebu. Ale bylo to přesně naopak. 1830mh mizela před očima.

Odesláno ze smartphonu se systémem BlackBerry 10
KoPoo
Končím s tímto webem. Presouvam se na zahraniční weby o mobilech. Tam si mě budou více vážit. Nikdo si mě tady nezaslouží. A už vůbec ne abych publikoval svoje velice důležité myšlenky.

Odesláno ze smartphonu se systémem BlackBerry 10
Meta
ty si totiž nezaslůžíš ani sám sebe, Macocha je 139 metrů hlubokáááááá, tak sa snaž , Meta
odeslané z pc BFU

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze