Microsoft představil Windows Phone 8.1: sledujte živě

24

V 17:30 začíná úvodní keynote konference Build, kterou Microsoft každoročně pořádá pro vývojáře a partnery. Očekáváme představení zásadního updatu Windows Phone 8.1 a možná dalších novinek. Sledujte uvedení všech důležitých novinek on-line díky živému videopřenosu ze San Francisca.

Update Windows Phone 8.1 je i na mobilenet.cz v posledních týdnech hojně diskutovaným tématem, veškeré novinky naleznete přehledně v tomto našem shrnujícím článku. Dnes by měla být důležitá aktualizace představena, a to právě v průběhu úvodní keynote na konferenci Build 2014. Videopřenos začíná v 17:30 středoevropského času a délka je plánována na 3 hodiny. Sledovat ho můžete přímo v tomto článku níže, případně na této adrese.

TIP: podívejte se na kompletní přehled funkcí Windows Phone 8.1

Build 2014

Následně se dočkáme také představení nových Nokií Lumia, Lumie 630 a možná i Lumie 930, ty však Nokia představí na oddělené akci v San Franciscu, která se trochu neprakticky pro české fanoušky koná ve čtvrtek ve 2:00 ráno středoevropského času.

Video přenos (anglicky)

Diskuze ke článku
Jan
Uvařil jsem si velkou termosku kafe a v akutním případě mám nachystané i sirky do očí. To dám ... :-)
readytogo
Na PC mi ide video v poriadku. Akurat mi tam vadi to zostarnute emo, co tam poslali. To nemaju v mrkvo-softe niekoho lepsie vyzerajuceho ?
René

Teď jsem tak zapřemýšlel a myslím si že asi všechny ty funkce nebudou pro všechny modely,nebo se mýlím?
chosenek
Ten kalendář vypadal hodně dobře..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze