Nedopatřením odhaleny velké dlaždice Windows 10 na telefonu

53

Finský zaměstnanec Microsoftu se chtěl pochlubit, jak Windows 10 hezky běží na všech možných zařízeních. Na fotografii je vidět i podoba mobilní verze systému, která používá velké dlaždice.

Co je na tomto obrázku zajímavé, je fakt, že údajná podoba Windows 10 na telefonu ukazuje aktivní dlaždice s dvojitou výškou. To je v mobilním světě něco jako jednorožec: často se o něm mluví, ale ještě nikdy nebyl spatřen.

Windows 10
Takto vypadají Windows 10 v praxi na různých zařízeních...

Pravosti fotky by nasvědčoval i fakt, že Vesku Paananen, který obrázek zveřejnil na sociální síti, je zaměstnanec Microsoftu. Obrázek krátce po uveřejnění stáhnul, ale mezitím se začal šířit dál.

Windows 10
...nejzajímavější je však mobilní telefon.

Windows 10 je nová verze operačního systému od Microsoftu. Narozdíl od svých předchůdců ale poběží na nejrůznějších zařízeních: nejenom na PC a tabletech, ale také třeba herních konzolích a mobilních telefonech. Zatímco je verze pro PC podrobována veřejnému testování, na vzhled mobilní verze se ještě čeká. Očekávají se jak novinky ve funkční výbavě, tak evoluce vnitřního prostředí.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Dejf
Troufnu si trošku rýpnout:
Petr bude tak cca třináctiletý klučina, který se

a) buď snaží zaujmout kamarády tím, že rozjede flame, a ve skutečnosti WP pořádně v ruce neměl a ani na něj nemá, nebo
b) opravdu nemusí řešit peníze, jelikož má ten mobil od rodičů, a je naštvaný proto, že na WP storu nenašel gamesku, kterou hrajou jeho spolužáci před výtvarkou. Jinak to shazování WP při absenci jakékoliv argumentace nejde vysvětlit. :-P
Hezký večer
Petr
Celý windows pro telefony je jeden velký fail .... Vlastním Lumii 1020 a už vživotě si nic s tímhle systémem nekoupím ...
jarda
Co je na windows tak strasneho?
.....
na to je jednoducha odpoved :-D
VSECHNO :-D jsou to windows

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze