Windows 10 pro mobily se ukáže na videu do dvou týdnů

10

Minulý týden představil Microsoft nejen nový build desktopového Windows 10, ale i toužebně očekávaný operační systém pro mobilní telefony. Spokojit jsme se však museli pouze s několika screenshoty. Viceprezident Microsoftu Joe Belfiore nyní slíbil na svém Twitteru video s představením jeho funkcí.

Na vývoji Windows 10 pro mobilní telefony Microsoft usilovně pracuje. Uvolnění první verze pro nedočkavé zájemce v rámci programu Insider, který je obdobou toho na desktopech, slibuje firma bez bližšího upřesnění v průběhu února.

Video, které by mělo představit funkce nového systému, by však mělo být podle Belfiora do jednoho až dvou týdnů. Je tedy otázka, co bude dřív, za video nebo první verze ke stažení.

Zdroje: twitter.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
rodneu
Určitě se svou lumii 820 nebudu v první vlně stahovacu 10, ale počkám jak to bude odladene a vliv na baterku, atd.. S koupi nového mobilu taky není kam spěchat, jsem s 820 naprosto spokojen a počkám si az na modely přímo s 10, dobry by mohl byt nástupce 735...
rodneu
Free ja to nemyslel tak ze moje lumia 820 je starý železo :D, s přihlášením do insideru pocitam, jen počkám na reakce, piju to nebude uplne funkční tak budu cekat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze