mobilecast #41: Windows 10, Photoshop v Chrome a #BendGate

Tématem číslo jedna končícího týdne bylo představení Windows 10, na kterém byl vlastně nejvíce překvapivý jeho název. Kromě něj se podíváme na dohodu Adobe a Googlu o zavedení jejich programů do Chrome, pobavíme se o velikosti Nexusu 6, vrátíme se ještě k iPhone BendGate a GapGate a na závěr zabrousíme i do vod BlackBerry.

mobilecast #41 – Windows 10, Photoshop v Chrome a #BendGate

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
juraj
otazka troska pomimo pre majitelov xperia m2(ak sa nejaki najdu): mam tam kitkat a mobil mi ponukol aktualizacia systemu ale vyzaduje PC. cislo zostavy je 18.3.C.0.40.. oplati sa to robit alebo co to vlastne prinasa ?? ( ak uz teda niekto aktulizoval) :)
kiki
Chcem sa spytat redakce kedy bude hotova recenzia na Lumiu 830 ? Kedze ju planujem kupit a svom zvedavy na fotky, prve dojmy, atd , dakujem,

Kiki
Milan
Pozeral som si vase Google moderator a otazky, hlasovanie... a vy ste vlastne na ziadne neodpovedali. Nerozumiem na čo je funkcia hlasovania, a aky ma zmysel davat otazky pokial niesu zodpovedané. Je to divné ako aj pre tych co davajú otazky a aj tých čo hlasujú. Moj dojem je, že im beriete motivaciu do buducnosti , teda davat a hlasovat za nejake otazky.
Jakub
10 otázek čtenářů seřazeny podle popularity:
1"Jaký je váš nejoblíbenější telefon ? či operační systém. Děkuji"
2 "Plánujete letos další ročník #mobileDrinku?"
3 "Čím se živíte kromě YouTubu?:)"
4."Kde pracujete a co je to vlastně 24net? A prostě říct něco víc o sobě."
5."Jak skutečně a čím nejlépe zabezpecit mobil proti krádeži a zneužití údaju. pro( Android, WP, IOS, Blackberry)"
6. "Svet sa prevazne rozdelil na dva hlavne tabory. IOS a Android. teda zacina byt ciernobieli. Vítate nove OS ako aj sirsie zastupenie rozlicných OS vo svete alebo tiez ste ,,ciernobieli?".Ak vitate preco? a tiez nazor, daju zakaznici sancu aj inym OS ?"
7. "Baví vás cestovaní po veletrzích, nebo je to pro vás rutina ?"
8."Budoucnost? Jaké nové funkce by mohli výrobci přidat do smartphonu? ( různé senzory, infrakamera......) Trochu to rozvést..... :D"
9."Aká je vaša obľúbená značka telefónov,ktoré máte najradšej a aké operačné systémy máte najradšej? Ďakujem :)"
Počet zodpovězených otázek: NULA

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze