Adobe Photoshop nově i pro Chrome OS

2

Google nyní získal jeden obrovsky silný argument pro to, proč přejít na Chrome OS. Podle nejnovější zprávy se totiž Google spojil s Adobe a na Chrome OS přinese Creative Cloud balíček, který bude zatím zastoupen pouze Photoshopem, ale je prakticky jisté, že ostatní služby přijdou časem.

Trochu nečekaně a bez ohlášení dnes Google na svém Chrome blogu uveřejnil informaci o tom, že na Chrome OS se dostane Creative Cloud od Adobe, což je kreativní balíček s několika službami, mezi kterými nechybí například Adobe Photoshop, InDesign, Lightroom nebo také After Effects. Na Chrome OS se nejprve však dostane pouze Photoshop, který by měl být následovaný dalšími aplikacemi.

TIP: Stáhněte si Adobe Photoshop Express pro Windows Phone

Chromebook

Výhoda Creative Cloudu od Adobe je, jak jste asi uhodli, v propojení s cloudy, v tomto případě s Google Drive, takže se vám vaše projekty automaticky ukládají na vzdálený server, na který se můžete odkudkoliv dostat. Navíc budou vaše aplikace vždy aktualizované a nemusíte tak řešit složité stahování nové verze aplikace ručně. Zpočátku však bude Photoshop dostupný pouze pro americké zákazníky, kteří mají zaplacenou službu Creative Cloud, jež stojí 9,99 dolarů měsíčně, tedy kolem 220 korun.

Doplnění: Photoshop Streaming bude fungovat jako vzdálený přístup k celému programu, takže na vašem počítači program nainstalovaný nebude. Společně s tím je také známé to, že Photoshop Streaming bude dostupný i na prohlížeči Chrome na Windows.

Zdroje: talkandroid.com, chrome.blogspot.cz

Diskuze ke článku
Dora
a dalsi kruta krana pro Microsoft. Ha ja to nemohl se svým nottebokem s Winows 8 nottebokem vydrzet a tak jsem si nedavno místo toho notteboku poridil Tabletofon Samsung Galaxy Note 3 s Androidem, který zastane vsechnu praci co notebook. Opravdu skvely stroj.

Windows a Microsoft jiz dnes není potreba
loko
"obrovsky silný argument proč přejít na chromeOS" by to byl, kdyby to bylo zdarma. Takhle to je sice určité plus, ale žádný zázrak ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze