mobilecast #3: souboj hodinek a objektivů, Moto G a updaty

Ve třetím díle mobilecastu zabrousíme do vod příslušenství a zkusíme si odpovědět na to, zda má smysl pořídit si chytré hodinky nebo přídavný objektiv k telefonu. Zastavíme se také u významných novinek v podobě cenově dostupné Motoroly Moto G, rozpačitého updatu Nexus tabletů a přímo zpackaného updatu Samsungu Galaxy S III. Náladu si potom napravíme CyanogenMod instalátorem a novinkou od Vodafonu.

mobilecast #3 – souboj hodinek a objektivů, Moto G a zpackané updaty Androidu

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Nepřehlédněte: vlákno na dotazy ohledně testování nových zařízení na fóru

Diskuze ke článku
Jaroslav
V nějakém dalším díle byste mohli rozebrat smysluplnost a šance některých nových OS na smartphonech. Trh je poměrně plný, Android s iOS vládnou a i velký MS má se svým Windows Phone problémy se prosadit. Blackberry je každou chvili na proej atd. Přesto ale přicházejí telefony s Firefox OS, objevuji se informace o Tizen nebo i takove okrajove OS jako Jolla Sailfish. Jaké jsou motivace a šance tēchto pokusů a projektů na takto obsazeném a definovaném trhu?
cukroush
Martinovi se pod tím svetrem hezky rýsujou bradavky ♥
defermida
Skvele video chlapi...vyborny format,robte to ako doteraz,mne sa praveze paci,ze sa rozpravate ako dvaja kamosi,co sa stretli v kaviarni a vyhovuje mi pozicia nestranneho divaka..
Mohli by ste skusit zaradit napriklad aj nejake naukove,tutorialove videa,napriklad ako instalovat spominanu ROMku ,alebo rozpiplat nejaku aplikaciu,jej skryte nastavenia nieco na ten sposob..ale nechcem Vam do toho kecat,ved vy viete,co nas zaujima.
Martin
Perfektní práce pánové.Doufám že v těchto mobilecastech budet pokračovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze