Hodinky Sony SmartWatch 2 mají zpoždění, dočkáme se v září

5

Prozatím nejaktivnějším výrobcem na poli chytrých hodinek je japonské Sony. To nedávno představilo již svou druhou generaci hodinek SmartWatch, které se dokáží spojit s telefony s Androidem. Zájemci si však musí ještě počkat. Start prodeje byl odložen.

Sony své Smartwatch 2 představilo 26. června na tiskové konferenci. Nový model láká na větší, 1,6palcový displej s rozlišením 176 x 220 či na zvýšenou odolnost. Chlubí se certifikací IP57, což znamená odolnost proti prachu a hodinky nebudou nic namítat ani v případě, že je na půl hodiny ponoříte metr pod vodu. To se může hodit například při plavání. Hodinky se dokáží spojit nejen s telefony Sony, ale vesměs s každým telefonem, který má operační systém Android 4.0 a novější. Více se o nich dočtete v našem preview.

Přečtěte si: Sony SmartWatch 2: první voděodolné chytré hodinky s NFC

Sony SmartWatch 2 - oficiální fotografie

Dle původních plánu se Sony SmartWatch 2 měly začít prodávat již včera. Nicméně dle britského obchodu Clove je datum uvedení na trh odloženo a bohužel nejde o odkladu v řádu dnů. Termín zahájení prodeje je přiřknut 9. září. Důvody odložení prozatím nejsou známé, neboť se k nim Sony prozatím nevyjádřilo.

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Detailista
Škoda. To už si asi počkám na ty od Samsungu, když už od nich mám telefon a tablet.
kazan
Jsou nadherny a ja mam Xperii S..takže..:)
xxx
Typical Sony:/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze