mobilecast #15: Android Wear, Gorila Mobil a drahé telefony

Po delší odmlce nás čeká o to výživnější mobilecast. Začneme událostí číslo jedna, představením Android Wear a nových hodinek od Motoroly a LG. Zastavíme se u (ne)rozšiřování Google Play služeb a cenové výhodnosti nového iPhonu 5c 8GB. Důležitým tématem bude také virtuální operátor Gorila Mobil. Zastavíme se také u vysokých cen nových vlajkových lodí.

mobilecast #15 – Android Wear, Gorila Mobila a drahé telefony

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
jase
Tak to je síla. Vidím, že tito diskutující mají asi mnohem více zkušeností, než tito pánové, co vám tu připravují recenze, testy a mnoho dalšího. Pokud někdo vysloví něco chybně, ano.. Chápu, že se někdo ozve a opraví ho.. Redaktor si tu chybu ověří, uvědomí a omluví. ale to, co tu někteří předvádí, mě opravdu udivuje. nekterým by měli zakázat používání komunikačních prostředků.
Kuba
Teda všichni tu kritizují a nikoho ani nenapadne pochválit pana Pultznera, jak je na něm vidět mobilecast od mobilecastu, jak na sobě pracuje (nejen po vědomostních stránkách, co se týče nositelné elektroniky, ale hlavně fyzicky). ;) Jinak také pány redaktory upřímně lituji, že za to, jak parádně zprostředkovávají informace pro své čtenáře (popř. diváky), dostávají takovou sprchu, a co víc.... za naprosto irelevantní a vykonstruované nesmysly, které si čtenáři sami domyslí a pak se snaží ostatní přesvědčit o jejich pravosti... :)
doro
Kruci mato byt kazdy tyden ne takle jasny !!!!! Tak prsite po tydnu jasny a ne 14 dni vy amateri !!!
cypher
ani nejste schopní udržet týdení interval? tak to rovnou zabalte, amatéři!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze