Nová hra BackStab na měsíc exkluzivně pro SE Xperia Play (aktualizováno)

6

Vývojáři z Francouzské společnosti Gameloft představují novou hru pro Google Android s názvem BackStab. Gameloft ji bude měsíc nabízet exkluzivně pouze pro herní Xperii Play od Sony Ericssonu. (aktualizováno)

Sony Ericsson Xperia Play - oficiální fotografie

Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - Sony Ericsson Xperia PLAY: nastává doba herní

Společnost Gameloft, přední vývojář a vydavatel her, prostřednictvím krátké tiskové zprávy informovala, že společně se Sony Ericssonem učiní další krok k ještě užší spolupráci na modelu Xperia Play. Jedná se o hru s názvem Backstab. Hra bude k dispozici výhradně právě pouze pro Xperii Play, a to po dobu jednoho měsíce. Gameloft i Sony Ericsson očekávají velký úspěch nové hry, a to zejména díky vynikající grafické stránce titulu a rovněž díky revolučnímu ovládání, které Xperia Play jako jediný telefon na trhu poskytuje.

Oficiální fotografie nové hry BackStab

Čtěte: Sony Ericsson Xperia Play: bude úspěšná? (8x herní video)

"Jsme opravdu rádi, že můžeme podpořit Sony Ericsson Xperia Play pomocí exkluzivního vydání hry Backstab. Doufáme že povznese hraní akčních adventur na novou úroveň, " řekl Gonzague de Vallois, senior viceprezident společnosti Gameloft. "Už máme připraveno několik her pro Xperii Play, které plně využívají jejich schopností jako plně funkčního smartphonu, který zároveň nabídne speciální herní ovládací prvky. V světě mobilních her je to opravdu silný hráč."

Podívejte se na šest ujetých reklam na Sony Ericsson Xperia Play

"Jsme potěšeni, že se v Gameloftu rozhodly zahájit tuto úžasnou novou hru nejprve na naši Xperii Play. Backstab nastavuje vysoký grafický i technický standard pro hraní her na smartphonech. Backstab je fantastický doplněk k rychle rostoucímu portfoliu kvalitních herních titulů pro Xperii Play ", řekl Steve Walker, ředitel marketingu společnosti Sony Ericsson.

První oficiální screenshoty hry Backstab

První unboxing Sony Ericssonu Xperia Play (video)

Podle prvních screenshotů nám hra hodně připomíná slavnou desktopovou sérii Gothic od Pirahnia Bites
Čtěte: Sony Ericsson Xperia Play: prohlédněte si jej ve 3D videu

Hra byla zasazena do období bouřlivého 18. století a odehrává se na jednom z karibských ostrovů. Backstab je epický příběh o pomstě. Hrdina jménem Henry Blake byl falešně obviněn z velezrady a rozhodne se využít všech prostředků, aby se pomstil na tělech britských dozorců. Ve hře je namíchána akce a dobrodružství. Backstab obsahuje otevřené 3D prostředí pro volný pohyb, jak jsme zvyklí z ostatních RPG. K dispozici jsou dynamické bojové systémy. Všechny mise zahrnují vedlejší questy a aktivity, jako souboje a závody. Backstab bude k dispozici během 2. čtvrtletí 2011.

Tip: přečtěte si také naše první zkušenosti nejen s Xperií Play včetně krátkého videopohledu

Aktualizováno 7.3. 2011

Gameloft před několika dny zveřejnil oficiální trailer na hru BackStab. Bez jakékoliv nadsázky se jedná o opravdu velmi působivou prezentaci hry, která se nese v ponurém duchu nenávisti a touhy po pomstě hlavního hrdiny Henryho Blaka, který se hodlá vypořádat s britskými kolonizátory, a to ne zrovna v rukavičkách. Ke konci krátkého spotu si všimněte textového upozornění, které jen potvrzuje dostupnost hry exkluzivně pouze pro Xperii Play. Pokud máme soudit čistě podle traileru, pak je určitě na co se těšit.

Podívejte se také, Co si zahrajete na Sony Ericssonu Xperia Play?

Tip: Podívejte se také na oficiální trailer hry N.O.V.A. 2 pro Xperii Play

Zdroje: TZ Sony Ericsson

Diskuze ke článku
Drack
NOvá hra..to je naozaj super, ale najlepšie by bolo, keby boli nejaké informácie o tom, kedy už to viem nakúpiť..alebo japonsko sa plašie do toho? :S
O cene som už počul niečo..no to sa mi tak nepáčilo :P Na heureke som videl, že to bude stáť okolo 14.000. Je to pravda? Vtedy začnem sporiť :P
stano
neviem, ale ja som niekde čítal aj také, že to bude stáť 18.000...takže sa asi môžeme tešiť, ked to bude LEN 14.000. škoda, že nemám peniaze, telefón môže byť super,iste by som sa s tým dobre zabával :D
daemon
Osmnáct tisíc je přehnaný. Na začátku prodeje tk těch 13 max 14 tyček víc ne. Záleží, jestli preferuješ oficiální distribuci nebo šedej, a taky několika násobně levnější dovoz. No ale i kdyby stála 18 tisíc tak proč ne? Vždyť iPhone stojí na začátku prodeje přes 20 táců a koupí si ho hafo lidí. Xperia Play by za tu cenu rozhodně nebyla předražená... :)
lado
Radšej by ste mali počkať kým to budu predávať cez niektorú operačnú sieť.Určite že to bude lacnejšie cetz nejaký balíček, ako takto..Mimochodom neviete o tomto niekto niečo?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze