Sony Ericsson Xperia Play: prohlédněte si jej ve 3D videu

27

Také se již nemůžete dočkat, až si na vlastní oči prohlédnete nový Sony Ericsson Xperia PLAY? Bohužel bude ještě nějaký čas trvat, než se k nám dostane na pulty obchodů. Svůj chtíč tak můžete prozatím ukojit virtuální prohlídkou pomocí 3D videa. Stačí speciální polarizační brýle a můžete si prohlédnout Xperii PLAY "naživo".

Server YouTube už před nějakým časem spustil podporu 3D videí. Na klasickém televizoru či počítači si tak s využitím polarizačních brýlí můžete prohlédnout nejrůznější 3D videa.

TIP! Přečtěte si naše preview Sony Ericsson Xperia PLAY: nastává doba herní

Právě na YouTube se nyní objevilo 3D video, ve kterém se nám představí jeden z nejnovějších modelů švédsko-japonského výrobce, Playstation phone, neboli Sony Ericsson Xperia PLAY. Brýle nasaďte, pohodlně se usaďte a vychutnejte si takřka realistickou prohlídku tohoto skvělého smartphonu.

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
daemon
Jé, já mám doma 3D brýle z ABCčka :D :D :D a fungujou... :D
Clark Kent
Ha ha a nemáte jedny 3D brýle navíc ?
daemon
Bohužel ne :( Ae je to fkt dost dobrý to video, a t zvlášť když si to nedáš ve full screen módu ale norlmálně na stránce, tak to vzhledem k ostatnímu obsahu vypadá jako víc vepředu fkt cool. BTW, už jste to zkoušeli někdo přes mobil? :)
calebos
Chteli jste rict stereoskopicke bryle, ze? Cely tento hloupy humbuk nema se "3D" spolecneho ani "zlba". :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze