První unboxing Sony Ericssonu Xperia Play (video)

Zajímá vás, jak vypadá obsah balení očekávaného herního telefonu Xperia Play od Sony Ericssonu? Pak si určitě přečtěte tento článek. V perexu pouze prozradíme, že se rozhodně čekalo víc.

Sony Ericsson Xperia Play - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - Sony Ericsson Xperia PLAY: nastává doba herní

Podobný článek už jsme vám na našem webu jednou přinesli. Jednalo se o unboxing video Xperia Arc, aktuální vlajkové lodi výrobce, kterou mohli jako první exkluzivně vybalit redaktoři ze serveru se-first.com, kterým se tohoto privilegia dostalo i v případě dnes "rozbalované" Xperie Play. Xperia Arc se na pultech obchodů objeví během několika týdnů. Naproti tomu na Xperii Play si ještě nějaký ten čas počkáme.

Čtěte: Jak vypadá obsah balení Sony Ericssonu Xperia Arc? (video)

Na níže přiloženém videu se dočkáte unboxingu jak černé, tak i bílé verze přístroje. Obsah základního balení je vzhledem k předpokládané ceně a také "prémiovosti" přístroje spíše zklamáním. Čekali bychom například ještě kvalitní kožené pouzdro, hadřík na upatlaný displej a tělo přístroje, které jej potřebuje jako sůl, či například druhou baterii a paměťovou kartu s větší kapacitou, než "pouze" 8GB. Nejvíce asi ale případné zájemce o telefon zamrzí absence multimediálního doku DK 300, který si tedy logicky budou muset za nemalé peníze dokoupit.

Obsah balení Sony Ericsson Xperia Play
  • Sony Ericsson Xperia Play
  • Špuntová sluchátka s ovládacím centrem
  • Baterie
  • Greenheart nabíječka kompatibilní s USB
  • Synchronizační a nabíjecí USB kabel
  • Manuály/li>
  • 8GB SD micro karta (z výroby již vložena ve slotu)

Video

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze