Dobří holubi se vracejí, stejně jako Flappy Bird

6

Obrovský hit jménem Flappy Bird by se měl podle slov vývojáře vrátit. A to v novém, lepším a širším provedení. Tato velmi chytlavá hříčka si má totiž najít zpátky cestu na trh. Na Twitteru se objevila informace, že hra má nově podporovat multiplayer a měla by být méně návyková.

Jednoduchá hříčka od Dong Nguyena se v minulosti potýkala s problémy. Těmi byly, podle slov vývojáře, ohromné nátlaky veřejnosti na jeho osobu a údajné právní problémy s Nintendem. Hra by se nyní údajně měla vrátit na iOS a Android ve verzi 2.0, která by měla přinést vylepšení a upravení hratelnosti, s údajnou možností hraní multiplayeru. Těžko si však takovouto hru představit ve více hráčích. Hra by se měla s velkým updatem vrátit srpnu.

Flappy Bird je tak jednoduchý, až je složitý.

Pokud jste mezi těmi pár jednotlivci, kteří ještě Flappy Bird nehráli, tak věřte, že se jedná o velmi jednoduchou hru s velmi vysokou obtížností. Jednoduchým klepáním na displej ovládáte ptáčka, který má prolétat mezi trubkami, které vypadají jako přímá kopie z Maria, proto také diskuze o možných právních problémech s Nintendem. Za prolet mezi trubkami dostáváte po jednom bodu a vaším cílem není nic jiného, než dostat co nejvyšší skóre.

Stáhnout Flappy Bird

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: techcrunch.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
R
Z
Jelena
Než nervydrasajíci ptáci, to raději pohodové https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sasin.quicknumbers.
Lacko
Šialenstvo už opadlo. Takže nič extra sa už nedeje.
Pan Někdo
Autorovi už asi došly prachy a přišel o slávu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze