T-Mobile pokrývá 50,33 % populace ČR signálem 3G

Ani v červnu T-Mobile nezahálel a jak je poslední dobou zvykem u všech tuzemských operátorů intenzivně pracoval na zpřístupnění rychlého internetu třetí generace dalším obyvatelům.

T-Mobile: nový tarif Bav se pro všechny od 6 do 26 let

Tip: přečtěte si také článek - T-Mobile v červnu: Samsung Galaxy S II a další dvě novinky

Za vše hovoří čísla: 26 nových měst; 63 menších obcí; 50,33 % populace. Všechny vysílače postavené operátorem T-Mobile mají vylepšenou technologii HSPA+, za pomoci vhodných koncových zařízení jsou tedy schopny přinést uživatelům nejrychlejší datové přenosy v Česku. Mezi největší města, kde se obyvatelé mohou od června těšit na toto datové připojení, patří například Litoměřice, Havlíčkův Brod, Vyškov, Benešov, Český Krumlov nebo třeba Ústí nad Orlicí.

Další vysílače přibyly také v rámci spolupráce na rozšíření 3G sítě se společností Telefónica Czech Republic. Do skupiny sdílených měst se tak nově zařadilo Velké Meziříčí, Pacov, Týnec nad Sázavou a Kamenice nad Lipou. Nově se zákazníci mohou dotázat, kdy bude 3G v místě jejich bydliště prostřednictvím sociálních sítí, konkrétně facebooku www.facebook.com/TmobileCz.

Kompletní mapu pokrytí mobilním internetem od T-Mobile najdete zde

Zákazníci stále mohou sílu pokrytí a rychlost přenosu zdarma vyzkoušet. Operátor nabízí zapůjčení datové SIM karty s balíčkem Internet na cesty včetně USB modemu Huawei E 1823, který podporuje technologii HSPA+ na 7 dní oproti vratné záloze ve výši 2 000 Kč.

Zdroje: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze