Sencor Element Racer - ovladač pro tablety v designu volantu

Hraní her je na tabletech bezesporu jedna z nejvíce využívaných možností které nám toto zařízení poskytuje. S ovladačem od firmy Sencor může být hraní závodních her lepší zážitek než na klasických konzolích.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Unikátní herní ovladač násobí prožitek ze hry, protože dokáže mnohem lépe navodit pocit řízení automobilu či letadla. Sencor Element Racer je vyvinutý speciálně pro hraní her, jejichž ovládání zajišťuje G senzor uvnitř tabletu, zejména tedy závodní a letecké simulátory. Vedle skutečného vtažení do děje navíc zabrání únavě rukou – přeci jenom, než „dojedete do cíle“, pronese se i ten nejlehčí model tabletu.

Sencor_Element_Racer_2

Polohovatelný adaptér je vhodný pro tablety od velikosti 7" až do 10,1". Tablet se jednoduše umístí na protiskluzovou podložku doprostřed volantu mezi horní a spodní svorky a jejich stiskem se ukotví. Výška svorek se dá přizpůsobit tabletům o tloušťce 9 až 18,5 mm. K uvolnění tabletu přitom stačí stisknout jediné tlačítko. Přesné ovládání volantu a jednoduchou manipulaci zajišťuje integrovaný kloub.

Sencor_Element_Racer

Sencor Element Racer je proveden v bílé barvě, černá držadla jsou z měkčeného plastu. Doporučená prodejní cena polohovacího adaptéru Sencor Element Racer je 1 499 Kč s DPH.

Sencor_Element_Racer_3

Další technické údaje:

Rozměry (šířka x hloubka x výška): 240 x 290 x 250 mm
Hmotnost: 840 g