Pojistit se můžete snadno z mobilu a ještě u toho ušetříte

Pojistit se můžete snadno z mobilu a ještě u toho ušetříte
Fotografie: yespojisteni.cz

Existuje několik druhů pojištění. Některá jsou daná zákonem, další dobrovolná. Všechna však mají něco společného – lze si je sjednat pohodlně z mobilu. Navíc ještě ušetříte.

Proč je online pojištění levnější?

Je to především z důvodu pohodlí a touhy ušetřit čas i peníze, protože online můžete rychle porovnat nabídky pojišťoven, vybrat si tu nejlepší a bezpečně provést nákupní proces. Pojistit online si můžete své soukromé i pracovní cesty, zdraví i automobil či dům.

Trh digitálních internetových služeb se velmi dynamicky rozvíjí. Spotřebitelé oceňují četné výhody online pojištění. Jako jednu z nejdůležitějších výhod většina zmiňuje možnost rychlého získání informací o cenách pojistek. Uživatelé internetu tak získali možnost pohodlně si ověřit dostupné možnosti, což jim umožňuje rychle vybrat tu nejlepší nabídku na trhu. Online pojištění se také ukázalo jako optimální řešení z hlediska bezpečnosti během pandemie.

Na internetu je mnoho míst, kde se můžete seznámit s nabídkami pojistitelů. Můžete například navštívit webové stránky společností a vyhledat informace o povinném ručení a dalších druhů pojištění. Procházení desítek či několika desítek webů a vyplnění formuláře pro výpočet pojistného na každém však zabere spoustu času a ne každý ho má. Vhodné je proto zvolit srovnání pojištění, které sestává ze všech nabídek pojišťoven. Srovnání nezabere více než pár minut vašeho času, navíc si vybranou nabídku můžete důkladněji prozkoumat a následně lze uzavřít smlouvu přes internet.

K online pojištění stačí i mobilní telefon

Dnešní doba chytrých telefonů sebou přináší i mnoho výhod. Ušetříte čas. Díky přizpůsobivým šablonám webů si snadno prohlédnete nabídku a sjednáte si pojištění i přes mobilní telefon. Nemusíte se tak shánět po počítači nebo běžet osobně do pojišťovny pokaždé, když hodláte vyrazit na dovolenou k moři nebo si chcete uzavřít nejnovější připojištění.

Pojistit si auto, dům, byt i svůj život můžete jednoduše, pohodlně a bezpečně, aniž byste museli sejít se s pojišťovacím agentem – formality vyřídíte po telefonu nebo přes internet online, což je rychlejší a snazší. Jaké lze dnes uzavřít pojištění online:

  • povinné ručení včetně flotilového pojištění
  • havarijní pojištění
  • cestovní pojištění
  • úrazové pojištění
  • životní pojištění

Pojistit se online je jednoduché

Sjednání pojištění po telefonu je velmi snadné. Poté co si vyberete vhodnou nabídku a sjednáte smlouvu, vám všechny potřebné dokumenty přijdou e-mailem. Pojištění obvykle začíná platit v okamžiku uhrazení platby za dané období – u cestovního pojištění to může být i jeden den. Pojištění zaplatíte přes platební bránu různými způsoby platby, je možný také převod na účet. S pomocí platební karty či online bankovního převodu je částka převedena ihned.

V případě, že se rozhodnete si online sjednat jak povinné ručení, tak havarijní pojištění, získáváte obvykle od pojišťoven různé slevy. Vše se dozvíte vždy z konkrétní nabídky. Online srovnání vám ukáže nejlevnější a také naopak nejdražší možnou nabídku. Nemusíte tak zbytečně zatěžovat svůj rodinný rozpočet, který zejména v dnešní době bývá už velmi napjatý.