Nový T-Mobile Bonus: výhody a stejné podmínky všem

Tarifní i Twist zákazníci T-Mobile se již od 3. února mohou zapojit do nového jednotného věrnostního programu T-Mobile Bonus. V nové podobě dochází ke sloučení dosud oddělených variant (Twist Bonus a T-Mobile Bonus).

Tisková zpráva 4. února 2008

Tarifní i Twist zákazníci T-Mobile se již od 3. února mohou zapojit do nového jednotného věrnostního programu T-Mobile Bonus. V nové podobě dochází ke sloučení dosud oddělených variant (Twist Bonus a T-Mobile Bonus) a zároveň k rozšíření výhod, jež lze získat. T-Mobile Bonus navíc od nynějška není omezen jen na některé tarify - využívat jej mohou všichni zákazníci.

Nový T-Mobile Bonus: výhody a stejné podmínky všem

"Věrnostní programy jsou pro většinu klientů významným aspektem, podle něhož posuzují celkový přístup firmy ke své osobě. Důležitá je především přehlednost a také snadná možnost dosažení nabízených výhod," vysvětluje Petr Dvořák, ředitel řízení kategorie a produktů a dodává: "V rámci nového programu T-Mobile Bonus platí nyní pro všechny zákazníky jednotné a jednoduché podmínky. Čím déle s námi jsou, tím snáze mohou získat některou z nabízených výhod."

Každý si může zvolit typ odměny, který mu vyhovuje nejvíce. První možností je sbírání Bonus bodů v závislosti na útratě - za každých 23,80 Kč s DPH obdrží zákazník jeden bod (navíc jednorázově plných 100 bodů při úvodní registraci do programu). Bonus body lze uplatnit na nákup telefonů, příslušenství, balíčků volných jednotek a dalšího zboží i služeb dle platného katalogu.

Druhým typem benefitu je využívání aktuálně poskytované Zvýhodněné služby. Až do 29. února 2008 je to oblíbená "Ranní rozcvička", s níž každá SMS odeslaná do sítě T-Mobile mezi šestou hodinou ranní a polednem vyjde na pouhých 50 haléřů včetně DPH. Následovat bude noční volání od 21 do 9 hodin do sítě T-Mobile jen za 1 Kč/min včetně DPH.

Pro možnost využívat výhody programu T-Mobile Bonus musí zákazníci během rozhodného období (viz níže) utratit či dobít určitou částku. Její výše je odstupňována podle "stáří" dané SIM karty, respektive telefonního čísla - u tarifů jde o dobu od aktivace, u Twistu od uskutečnění prvního hovoru. Rozhodné období je pro klienty s paušálem jejich klasické zúčtovací období, pro twisťáky pak 30 dnů.

Nový T-Mobile Bonus: výhody a stejné podmínky všem Tabulka je orientační, přesný počet dní od aktivace je uveden v podmínkách programu. Částky jsou včetně DPH

Pokud na konci rozhodného období dosáhne dobitá částka minimálně stanovené výše, bude Twist zákazníkům přičten počet Bonus bodů odpovídající dobité částce, resp. jim bude v následujícím období (30 dnů) poskytnuta Zvýhodněná služba. V případě tarifních klientů nelze přesně stanovit celkovou utracenou částku ihned po skončení daného zúčtovacího období. Proto jsou jim Bonus body načteny až v době vyúčtování, respektive Zvýhodněnou službu čerpají o období později.

Twist zákazníci mohou Bonus body čerpat pouze v případě, že prostřednictvím služby Můj T-Mobile poskytnou své kontaktní údaje, aby jim mohl být zasílán katalog odměn a objednané zboží. Pro zapojení do programu T-Mobile Bonus je i nadále nutná bezplatná registrace. Lze ji provést zasláním SMS ve tvaru BONUS A na číslo 4603, zavoláním na Zákaznické centrum či prostřednictvím služby Můj T-Mobile. Účastníci dřívějších variant věrnostního programu se již znovu registrovat nemusí, automaticky se stávají členy. Administrace všech nastavení probíhá zdarma pomocí SMS, voláním na hlasový automat, případně přes službu Můj T-Mobile.

Nový T-Mobile Bonus: výhody a stejné podmínky všem

Po registraci je tarifním zákazníkům coby výhoda standardně nastaveno sbírání Bonus bodů, Twist zákazníci mají aktivováno využívání Zvýhodněné služby. Během jednoho období může zákazník využívat pouze jeden typ výhody. Pro další období si však zákazník může druh odměny změnit.

Pokud zákazník zapojený do věrnostního programu přejde z Twistu na tarif, je mu zachován zvolený typ výhody a přenáší se mu všechny nasbírané Bonus body. Při přechodu z tarifu na Twist je standardně nastaveno využívání Zvýhodněné služby a Bonus body jsou přeneseny pouze tehdy, pokud jde o jedinou (poslední) SIM kartu zákazníka v rámci daného Vyúčtování služeb.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze