iOS 8.2 vyjde možná překvapivě již příští týden

Společnost Apple již začala testovat novou verzi svého operačního systému iOS 8.3. K dispozici je všem betatesterům a vývojářům na dané platformě. Spekulace však říkají, že právě tato událost naznačuje, že vývoj verze 8.2 by mohl být u konce.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Tuto spekulaci nejvíce podpořil server BGR, který se domnívá, že verze 8.2 je dokončena, otestována a připravena k distribuci mezi uživatele. BGR se pak odvolává i na své zdroje a tvrdí, že aktualizace započne již příští týden.

ios82

Známé jsou také změny, které má aktualizace uživatelům přinést. Samozřejmostí je především přidaná podpora chytrých hodinek Apple Watch, které Apple finálně představí již příští pondělí 9. 3. na Apple Watch keynote. Další změny se pak týkají Apple Health, kde se nově objeví některé vizuální změny a funkce, jakou jsou možnosti změnit jednotky u teploty, váhy nebo výšky. Apple myslel také na soukromí a dodal možnost uživateli vypnout sledování aktivity uživatele, jako například počet nachozených kroků.

Apple se také v tomto updatu zaměřil na stabilitu svého zařízení a zapracoval na stěžejních aplikacích, jako jsou Mail nebo Hudba.

zdroj: BGR