Brutální sleva a bonus 2 500 Kč. Vlajková Motorola Edge 50 Ultra drtí cenu

Brutální sleva a bonus 2 500 Kč. Vlajková Motorola Edge 50 Ultra drtí cenu
Fotografie: Mobil Pohotovost

Vlajková Motorola Edge 50 Ultra je teď extrémně výhodná. Pokud si chcete pořídit nejlepší Motorolu na trhu, a ještě na ní maximálně ušetřit, mrkněte na nabídku u Mobil Pohotovosti. Právě tady teď vlajkovku maximálně zlevnili, a navíc k ní přidávají i výkupní bonus v hodnotě parádních 2 500 Kč. A právě s ním se dostanete na bezkonkurenčně nejnižší cenu v celém Česku.

Motorola to zkrátka a dobře umí. Jasně to dokazuje špičkovými parametry v čele s 6,7” pOLED displejem, Super HD rozlišením, 144Hz obnovovací frekvencí, hlavním 50Mpx fotoaparátem doplněným o 64Mpx teleobjektiv a 50Mpx periskop, štědrou kapacitou 16GB/1TB, čipsetem 8s Gen 3, krytím IP68, 4500mAh baterkou s bleskurychlým nabíjením. 

Motorola

Nechybí ani 125W TurboPower adaptér a kryt, které najdete v samotném balení. Skvělou zprávou je, že kromě prémiové kožené varianty mají na mp.cz skladem i dříve exkluzivní dřevěnou variantu Nordic Wood, která v době skleněné, kovové či plastové jednoduše nemá obdoby a vnáší do stereotypu příjemný svěží vánek. 

Cena Motoroly po odečtení slevy a bonusu:

Aby toho nebylo málo, na mp.cz získáte k nové Edge 50 Ultra i prodlouženou tříletou záruku v hodnotě několika tisíc úplně zadarmo.

Motorola