Zkratka pro Bing Vision vrací skenování QR kódů do WP 8.1

8

Personální asistentka Cortana, která je jednou z hlavních novinek nového Windows Phone 8.1, v systému zcela nahrazuje dosavadní aplikaci Bing. Na rozdíl od ní však postrádá funkci Bing Vision (Kukátko Bing), která skenuje QR kódy. Je možné, že se tato funkce ve finální verzi Cortany vrátí. Zatím však můžete využít jednoduchou aplikaci, která tuto funkci vrací.

Veškeré zásadní novinky nových Windows Phone 8.1, které Microsoft v pondělí zpřístupnil pro vývojáře prostřednictvím Windows Phone Devoloper Preview programu, jsme vám podrobně představili v souhrnném článku. Při bližším hledání zjistíte, že Bing Vision (Kukátko Bing) ve Windows Phone 8.1 stále je, ale už ne jako součást vyhledávání. Musíte za ním do fotoaplikací, což je vcelku nepraktické a čeká vás více kliknutí než jen dvě jako v minulosti.

TIP: Vyzkoušeli jsme Windows Phone 8.1: videopohled a první dojmy

DreamTeam Mobile nyní vydal aplikaci, kterou nazvala QR for Cortana a která vrací spouštění na dvě kliknutí. Aplikace v podstatě vytvoří dlaždici, která vede přímo do fotoaplikací, kde už můžete rovnou spustit Bing Vision a zahájit skenování.

Stáhnout QR for Cortana (Bing Vision)

Diskuze ke článku
Russell
Mám WP8.1 a při zmáčknutí lupy mám dole stále tlačítko pro kukátko... Nikde nic nezmizelo.
R-blade
kterej vul to psal..staci koukat..kdyz da clovek lupu tak i ve wp 8,1 je dole na liste porad to oko bing na qr kody..zas matouci informace
ing12305ef64sa
takto, bing sa spúšťa klasickým kliknutím na lupu a cortana dlhým podržaním... cortanu mám aktivovanú a funguje mi to a mám aj vision
Deny
Dobrý den, s rodiči provozujeme menší obchod, poradíte mi prosím někdo, jak vybrat kvalitní čtečku čárových kódů?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze