Tři nové Samsungy v redakci: Galaxy Ace, Galaxy Mini a Xcover 271

8

V redakci pro vás právě testujeme trojici telefonů z Jižní Koreje. Jde samozřejmě o tři Samsungy. Dvojici Androidů Galaxy Mini a Galaxy Ace doplňuje odolný model Xcover 271. Podívejte se na komentovaná videa a zeptejte se na vše, co vás zajímá.

V diskuzi pod článkem můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace

Jedná se o zástupce střední třídy. V jeho těle tepe 800 MHz procesor a nechybí operační systém Android 2.2 Froyo. Displej sice narostl až na 3,5 palce, avšak rozlišení je pouze 320 x 480 pixelů. Zajímavý je design, který se bezpochyby nechal inspirovat u posledního iPhone. V základním balení naleznete krom obvyklých věcí i náhradní, bílý kryt. Ve výbavě neschází rychlá data či Wi-Fi.

TIP! Přečtěte si více o Samsungu Galaxy Ace v našem preview.

Samsung Galaxy Ace – videopohled

Samsung Galaxy Ace s bílým zadním krytem

Samsung Galaxy Mini

Samsung Galaxy Mini

Další přírůstek rodiny Galaxy se zařadí mezi nejlevněší Androidy. Svědčí o tom malý, pouze 3,14 palců velký displej, který navíc disponuje nízkým rozlišením 240 x 320 pixelů. Potěší naopak přítomnost Androidu ve verzi 2.2 Froyo a procesoru o taktu 600 MHz. Ve výbavě také nechybí nic podstatného a počítat můžete s rychlými daty, GPS či bezdrátovým Wi-Fi. S poslední jmenovanou funkcí souvisí i přítomnost Wi-Fi hotspotu.

Samsung Galaxy Mini – videopohled

Přívlastek Mini u tohoto modelu není zcela na místě...

Samsung Xcover 271

Samsung Xcover 271 vypadá robustněji než běžné telefony

Poslední korejský zástupce, který se aktuálně vyhřívá v naší redakci je model Xcover 271. V prvé řadě jde o zástupce telefonů kalsické konstrukce, navíc bez dotykového displeje. Dále se Xcover 271 pyšní zvýšenou odolností proti nárazům. prachu a vlhkosti. Nejde sice o vyloženého obrněnce ve stylu starých Siemensů řady M či současného výrobce Sonic, nicméně vydrží i méně šetrné zacházení. Displej je pouze dvoupalcový, zato však s jemným rozlišením 240 x 320 pixelů. Ve výbavě překvapí podpora rychlých datových přenosů či přítomnost čipu GPS. Vhod přijdou i speciální aplikace, jako například krokoměr či kompas.

TIP! Přečtěte si více o Samsungu Galaxy Ace v našem preview.

Samsung Xcover 271 – videopohled

V horní části je otvor, kde můžete protáhnout například popruh

Všechny tři telefony pro vás v současné chvíli intenzivně testujeme. Zajímá-li vás naprosto cokoliv, neváhejte a zeptejte se nás. K témto účelům využijte diskuzi pod tímto článkem nebo náš Facebook.

Diskuze ke článku
Karel Moudí
Dobry den, zda se vam 278mb ram u galaxy ace jako dostacujici?? Ta ramka a cena, ktera by mohla byt o tisicovku nizsi, me zatim odrazuje od koupi.
Diky.
doktor
Kup si htc wildfire a mas klid
RS
Koupil jsem HTC Wildfire na vánoce jako dárek, po měsíci používáni mi ho žena dala zpátky s tím, že je to příšerný telefon. Teď se s ním trápím já. Nekvalitní display, pomalé CPU, vysoká cena. Nechal jsem se zlákat řečmi o kvalitě HTC, no moje chyba. ZTE Blade za 2500 korun udělá lepší službu. LG Optimus je cenově výhodnější. HTC Wildfire je předražený telefon.
Michal Pavlíček
Dobrý den, operační paměť je sice menší, nicméně po naběhnutí systému zbývá 180 a více MB. Při běžné práci má Galaxy Ace velmi rychlé reakce,

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze