Sony SmartWatch 3 a SmartBand Talk: nové fotky (aktualizováno)

Chytrých hodinek je poslední dobou opravdu mnoho a prakticky každý velký výrobce je chystá. Ať už je to Motorola, HP nebo třeba Apple. Někteří výrobci už ale chytré hodinky nabízejí opravdu dlouho a příkladem je Sony. Už za několik týdnů se dočkáme třetí generace Sony SmartWatch a nyní uniká první snímek. Spolu s ním se odhaluje i nový náramek SmartBand Talk, neboli nástupce Smart Bandu SWR10.

Aktualizováno 31. 8. 2014

Dnešní únik nám přinesl pár nových informací spolu s prvním pohledem na připravované hodinky. Snímek je sice značně nekvalitní, k hrubé představě však bohatě postačí. Specifikací také mnoho neuniklo, pouze se předpokládá, že displej by měl nabídnout úhlopříčku 1,68 palců s rozlišením 320 × 320 pixelů. Dále má být přítomna odolnost proti prachu a vodě díky certifikaci IP58. Zajímavý je ale fakt, že by měly hodinky běžet na systému Android Wear, což protiřečí dřívějším únikům.

SmartWatch 3 a SmartBand Talk: uniklý snímek

Vedle hodinek také vidíme náramek, který nejspíš dostane název SmartBand Talk. O této fitness pomůcce se toho zatím příliš neví, pouze to, že nabídne zakřivený e-inkový displej nebo konektivitu Bluetooth. Oba tyto gadgety by se měly už za pár dní představit na veletrhu IFA v Berlíně, kde nebude chybět naše redakce.

Původní informace ze 17. 8. 2014

Chytrých hodinek přibývá a přibývá. Sony chce rozšířit svojí kolekci chytrých hodinek a na internet se nyní dostaly údajně první informace o chystaných Sony Smartwatch 3. Informace přináší server Digi-Wo, který byl v minulosti celkem spolehlivým informátorem o produktech Sony ještě před jejich oficiálním odhalením.

Sony Smartwatch a Smartwatch 2

O hodinkách tak například víme, že je nebude pohánět systém Android Wear, jak je poslední dobou trendem a Sony opět použije svůj vlastní systém, jaký jsme mohli vidět u předchozích dvou generací, například u SmartWatch 2, které jsme otestovali. Po vzoru Moto 360 se mají hodinky nabíjet bezdrátově, což pomůže k pohodlnému nabíjení a zároveň k zajištění voděodolnosti a další ochrany. Jednou z velmi zajímavých věcí je také přítomnost Wi-Fi modulu, takže buď nebudete muset hodinky mít přes Bluetooth připojené k telefonu a bude možno použít Wi-Fi, nebo se dokonce budou umět připojit samostatně k Wi-Fi síti a fungovat tak i bez telefonu. Hodinky by mohly být odhaleny na veletrhu IFA, který proběhne již v září a naše redakce se ho bude účastnit včetně tiskové konference Sony, která se uskuteční 3. září v 16:15.

Zdroje: pocket-lint.com, gforgames.com, digi-wo.com, androidcentral.com, 9to5google.com

Diskuze ke článku
Jirka.S
Super, lidi co mají sw 2 to ocení. A myslím si že občas se vyplati jít proti davu. Jen je škoda že teď všichni šílí z wear a šílet budou hlavně když to má Samsung že..
wtf
Tiež si myslím že pchat Android do hodiniek nemá zmysel
Moravaczech
Mam Smartwatch 2 a jsem spokojeny. Vyuzivam krome hodin, zobrazeni volajiciho, cteni sms, kalkulacku a predevsim kalendar a pocasi. Upozorneni Facebooku mi treba vylozene vadilo. Nabijicim cca kazde 4 dny. Dotykovy displej a tlacitko v pohode. Osobne me mrzi jen mekkost pouzitych materialu. Uz po 3 mesicich jdou na hranach videt skrabance.
nothingelse
Osobně bych raději šel do Samsung gear . Každopádně své zákazníky si to najde. Samsung ma v tomto odvětví výhodu v tom, že již má za sebou tři generace a nejvíce zkušeností z pohledu mobilních výrobců. Zatím se mi stále jeví jako lepší volba.
Jediné, co mnozí Samsungu vytýkají je jejich design, který se alespoň , co se týče mobilů výrazně zlepšil s přichodem Galaxy Alpha , ikdyž mě se líbil i Galaxy S4, S5 i note 3 :)
Každopádně by se Samsung měl vzpamatovat, jelikož pomalu ztrácí svou nadvládu, ikdyž klesnul jen o pár procent

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze