Sony láká na blížící se představení Xperie Z5 a Z5 Compact

20

Sony láká na blížící se veletrh IFA tím, že vypustilo značně rozmazanou upoutávku na svém twitterovém účtě. To může mít jasnou návaznost na hybridní systém automatického ostření, který už Sony ukázalo na modelu Xperia M5. Jak tomu nakonec bude, se dozvíte již za pár dní, naše redakce samozřejmě nebude na veletrhu IFA chybět.

Sony rádo škádlí, důkazem je toho upoutávka na zářijový veletrh IFA. Upoutávka je značně rozmazaná a Sony tím možná chce naznačit to, že nového systému hybridního zaostřování, který byl představen v Xperii M5, se dočká také nastupující vlajková loď Xperia Z5. Dávalo by to logiku, když může pokročilý systém ostření nabídnout vyšší střední třída, určitě se podívá i do nastupující vlajkové lodi.

Samozřejmě stále není stoprocentní, že Sony na zářijovém veletrhu představí i nastupující vlajkovou loď, uniklé snímky a specifikace tomu však notně napovídají. Mimo Xperie Z5 bychom se měli dočkat také Xperie Z5 Compact, což bude opět mírně zmenšená verze s kompletní nabídkou funkcí, možná až na displej s nižším rozlišením. Na to, jak to nakonec bude si musíme ještě počkat, konkrétně do 2. září. Naše redakce bude samozřejmě na místě, a tak vám žádná novinka rozhodně neunikne.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jirka
IFA 2015 je od 4. září, kde to bude toho 2. září?
readytogo
Xperia Z5 Compact:

- SD 810
- 3 GB RAM
- 32 GB ROM
- 4,6"
-1280x720
-Fingerprint
-IP68
slabýbůh
No snad se poučí ze samovolného praskání skleněné konstrukce :)
cu
Ale netreba zabudat ze v EU sa bude volat Z3++ a Z3+-

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze