Sony Ericsson K850i ve stříbrno-černé (Aktualizováno)

5

Sony Ericsson K850i se začne prodávat v novém barevném provedení. To ponese označení Quicksilver Black (černá) a doplní již prodávané Velvet Blue (modrá) a Luminous Green (zelená). Kromě barvy nedochází k žádným dalším úpravám.

22. ledna 2008

TIP: Přečtěte si také náš test fotoaparátu a kamery nebo přímo recenzi Sony Ericssonu K850i.

Sony Ericsson K850i je v současnosti tím nejvybavenějším u nás prodávaným Sony Ericssonem bez operačního systému. Nabídne celé kvarteto datových přenosů: GPRS, EDGE, 3G a HSDPA, dále propracovaný hudební přehrávač Walkman 3.0 (s gyroskopem), FM rádio s RDS, QVGA displej či 5 Mpx fotoaparát s automatickou krytkou a xenonovým bleskem.



Sony Ericsson K850i ve stříbrno-černém barevném provedení

Aktualizováno 26. března 2008

Barevná varianta Quicksilver Black na dalších živých fotografiích

zdroj: cellpassion.com, sonyericssonblog.wordpress.com, mobilelah.com

Diskuze ke článku
L4DIK
Opravdu má přehrávač Walkman 3.0 ???
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, ano, Sony Ericsson K850i má Walkman 3.0. Přečtěte si naši recenzi http://mobilenet.cz/recenze/clanek.php?id=r139&sony-ericsson-k850i:-leskle-cerny-kvadrik
xxx
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, jak je to s těmi barevnýi variacemi - jestli když si mobil koupím třeba v zelené jestli bych si sama mohla přendat ty "barevné proužky" protože se mi líbí v bílém, ale u nás ho zatím neprodávají...díky
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, jít by to samozřejmě mělo, ovšem nepůjde to vyměnit ručně doma nebo pomocí šroubováku. Bude nutné navštívit autorizovaný servis, kde kryty mimozáručně vymění (platí se cca několikset kč za práci + kryt).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze