Sony Ericsson K850i v barevné variantě Luminous Blue

1

Na světě je nová barevná varianta Sony Ericssonu K850i. Zatím jsme měli možnost vidět jen v barevných variantách Luminous Green a Velvet blue. Přinášíme Vám ale živé fotografie nové barevné varianty Luminous Blue.

Tip: zde si můžete přečíst Test fotoaparátu a kamery Sony Ericssonu K850i

Sony Ericsson při představení tohoto telefonu uvedl barevnou variantu Luminous Green, která byla kromě zeleného proužku celá černá, a také barevnou variantu Velvet Blue, která měla proužek na bocích telefonu a u ovládacího prvku modrý. Bok telefonu však byl na rozdíl od celočerné první varianty šedý, čímž podle mě telefon trošku ztrácel na atraktivitě.

Zručný uživatel si však svůj telefon upravil tak, že zkombinoval přednosti obou variant zmíněných v předchozím odstavci. A tak se na internetu objevily fotografie modré varianty, která má, stejně jako ta zelená, boky celé černé.

Mně osobně se varianta velmi líbí a doufám, že se tato variace dostane i do oficiální výroby. A jak se líbí vám ? Podle serveru mobil.cz chystá Sony Ericsson novou barevnou variantu s černým tělem a stříbrnými prvky. Podle zákulisních informací bychom se v roce 2008 mohli dočkat dokonce i bílé varianty, která by nemusela vypadat vůbec špatně.

zdroj:http://justamp.blogspot.com/